Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, bayram tatilinden sonraki ilk mesai gününde belediye çalışanları ile bayramlaştı. Belediye Salonunda geleneksel olarak gerçekleştirilen Bayramlaşma Törenine, Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Yalım Şenkaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Belediye Daire Müdürleri, Belediye çalışanları ile Salihli Belediyesi Bünyesindeki Büyükşehir çalışma birimleri katıldı.
Belediye personelinin Kurban Bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Başkan Zeki Kayda, “Öncelikle geçirdiğimizin Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz bayramlaşmayı her sene olduğu gibi yine birlikte kutluyoruz. Bugün farklı bir gün. Biliyorsunuz 15 Eylülden sonra yeni çalışma dönemi başlıyor, birde okullar başlıyor. Çocuklarımız, yavrularımız okullarına başladılar. Bu anlamda hepsine başarılar diliyorum. Salihli Belediyesi olarak büyük ve mutlu bir aileyiz. Zaman kavramı olmadan Salihli için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Bizler mesai ve yol arkadaşıyız. Salihli’ye hep birlikte hizmet ediyoruz. Karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. En yukarıdan en aşağıya kadar bizim ortak paydamız ve hedefimiz Salihli’ye en iyi hizmeti vermektir. Bu anlamda tüm çalışanlarıma gösterdikleri fedakârlık için teşekkür ediyorum. Ama aynı heyecan, istek, azim ve kararlılıkla bundan sonra da çalışmaya, Salihli’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün çalışanlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum ve personelimin Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.
Belediye çalışanları ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutlayan Başkan Kayda, “Zor günleri birlikte atlatmak, el ele, gönül gönüle vererek paylaşma ruhunu canlı tutmak hepimizin görevidir. Bayram, kaynaşmaktır. Bayram, kucaklaşmaktır. Bayram, kavuşmaktır. Bayram, paylaşmaktır. Bu bayramda sevdiklerimizle, dostlarımızla, akrabalarımızla, hasret çektiklerimizle sadece ellerimizi değil; gönüllerimizi ve sofralarımızı da birleştirelim. Sevgimizi paylaşalım. Hayatımızda kine ve nefrete yer olmasın. Bu bayramda paylaştıkça çoğalan dostluklarımız, sevgilerimiz olsun. Kırgınlıklar, dargınlıklar bu bayram günlerinde son bulsun” diye konuştu.