Dün gece hayatını kaybeden Manisaspor’un eski asbaşkanlarından sanayici iş adamı Zeki Ayaydın, Hatuniye Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Manisa’nın tanınmış simalarından, sanayici iş adamı ÇELSAN Ziraat Aletleri LTD. ŞTİ sahibi Zeki Ayaydın, kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede bir hafta süredir yaşam savaşı veriyordu. Dün gece hayatını kaybeden Ayaydın bugün ikindi namazına müteakip Hatuniye Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kırtık Mezarlığında toprağa verildi.
Cenzae törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, MTSO Başkanı Adnan Erbil, çok sayıda işadamı, ailesi ve vatandaşlar ve çok sayıda Manisaspor taraftarı katıldı.
Kılınan cenaze namazının ardından Zeki Ayaydın’ın cenazesi sevenlerinin omuzlarında Kırtık Mezarlığında defnedilmek üzere cenaze aracına yerleştirildi. Melahat Ayaydın ile evli olan ve 52 yaşında hayata veda eden Zeki Ayaydın Erman ve Alihan isminde 2 erkek çocuk babasıydı.