Birben konuşmasında kimse sabrımızı denemesin dedi ve şöyle devam etti;

“Vatanımızın bölünmezliği karşısında her türlü fedakarlığı gösteren, sayısız şehit veren Çaykent beldesinde olmaktan mutluyum. Türkiye’de olduğu gibi Rize’de de tahrikler ve kışkırtmalar altındayız. Ülkücü Hareketin sabrını denemekle meşgul olan şer güçleri var. Bunu Çaykent beldesinden haykırıyorum ki, Bizler sabrın cenabı Allah’ın insanlara vermiş olduğu en önemli nimetlerden bir tanesi olduğunu biliyoruz. Şunu da iyi bilsinler ki sabrımız taştığı zaman neler yapabileceğimizi , nelerle eğlenebileceğimizi bu şer odaklarının bilmesini istiyorum.

 

Bizi geçmişte cezaevleri yıldıramadı, ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türklerin evlatları olduğumuzu dün geberen kefere de dahil olmak üzere herkese ispat etmiş durumdayız. Biz bunları tekrar ispat etmek gibi bir gayret içerisinde değiliz. Biz büyük Türk milletinin yeniden dirilip tüm Türk alemine ışık vermesi için çalışıyoruz.

 

MÜHÜR NASIL VURULUR GÖSTERECEĞİZ

 

Bugün Rize seçim koordinasyon merkezimizi gece karanlığında mühürlendiğine şahit olduk. Sabırlıyız bekliyoruz. Bunun en güzel cevabını 7 Haziranda mühür nasıl vurulur göstereceğiz. 7 Haziran akşamı mühür nasıl vurulur AKP nasıl kapatılır herkes görecek. Rize’de düğün olmasın diye seçim koordinasyon merkezimizi kapatanlar 7 Haziran akşamı orada olsunlar düğün nasıl yapılır herkese göstereceğiz”dedi.