AK Parti genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun miting yapacağı alanda, MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi önünde asılı olan Rize Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz’ın posterleri ile parti flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile kapatıldı.

Olaya farklı bir açıdan yaklaşan MHP'li aday Kazmaz, AK partililere teşekkür etti, “Önümüzde kabul edebileceğimiz yegane şey anlı şanlı bayrağımız ile Atatürk’ün posteri idi” dedi.
 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Rize Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı  miting alanı dünden itibaren düzenlenmeye başlandı. Alanın yan tarafından yer alan MHP’nin Seçim Koordinasyon Merkezi'nde asılı olan milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz’ın fotoğrafının yer aldığı posterleri ile parti flamaları, önlerine asılan Türk bayrağı ve Atatürk posterleri ile kapatıldı. 

Posterler ile parti flamalarının kapatılmasını normal olarak değerlendiren MHP Rize Milletvekili adayı Osman Cem Kazmaz,  “Türk bayrağı ve büyük önder Atatürk’ün posteri ile kapatmışlar. Bu bizim için büyük onur kaynağı.  Önümüzde kabul edebileceğimiz yegane şey anlı şanlı bayrağımız ve Atatürk’ün posteri idi. AK Partilileri kutluyorum" diye konuştu.