Hasan Karal ve Kenan Bıyık’ı canlı yayına davet eden Kazmaz “ Tüm ileri demokrasilerde bu olur, hatta demokrasinin gereğidir, gelsinler halkın gözü önünde canlı yayında Rize’yi ve yapmak istediklerimizi tartışalım, kimin ne projesi varsa anlatsın. Halk Vekil Adaylarını karşılaştırsın, doğruyu yanlışı kendi tercih etsin.” dedi.

Perşembe günü saat 21:00’de ve Cuma günü 18:00’e Çay TV’de canlı yayını olduğunu belirten Kazmaz “ bu saatleri diğer adaylarla paylaşmaya hazırım, yeter ki gelsinler beraber çıkalım projelerimizi anlatalım ”dedi.

AK Parti ve CHP Adaylarına seslenen Kazmaz “Seçimde Rizeliye anlatacak hiçbir şey bulamayan, ancak farklı algılarla oy isteyen AKP ve CHP adayları gelsinler Canlı yayına birlikte çıkalım, bize sorular sorulsun, orada çayı konuşalım, kotayı, kontenjanı tartışalım, organik çayı konuşalım, ne vaat ediyoruz onu konuşalım, Rize’nin projelerini konuşalım, şu terör meselesi, bölücülük ve HDP’yi konuşalım, kim HDP ile koalisyon yapacak, kim HDP’ye destek oluyor onu konuşalım, kimin Genel Başkan Yardımcıları HDP ile Diyarbakır’da panel düzenliyor Türklüğü inkar ediyor, kim Dolmabahçe’de İmralı canisinin yol haritalarını, ihanet projelerini açıklıyor ortaya koyalım, Rizeli kimin doğru söylediğini kimin ne söylediğini görsün. Rize’ye kim hizmet etmiş, zarar vermiş, ne eksik kalmış kim Vekilliği hak ediyor onu hep birlikte tartışalım” dedi.

Canlı yayınlara katılmayan, ancak buradan mağduriyet çıkarmaya çalışarak halkı kandırmaya uğraşan, Kenan Bıyık’a da seslenen Kazmaz, “ canlı yayın saatleri hazır, Perşembe 21:00’de, Cuma 18:00’de Çay Tv’de, varsa anlatacak projeleri, Rize için söyleyecek sözleri Sayın Kenan Bıyık buyursun gelsin, sağda solda televizyonlar, gazeteciler bana yer vermiyor diye konuşuyor, sahte mağduriyet üretmeye çalışıyor, buyursun gelsin varsa Rize için projesi anlatsın. Ben kendi saatlerimde hem onunla hem de Sayın Hasan Karal ile televizyona çıkmak istiyorum, onlarla halkın önünde tartışmak istiyorum, bu fırsatı Sayın Kenan Bıyık’a vermeye hazırım” dedi.