Rize Belediye bloklarındaki Taşımacılar kooperatifini ziyaret eden MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz ve MHP Rize yönetim kurulu üyeleri şoför esnafının dertlerini dinleyerek, MHP İktidarında şoför esnafına uygulayacakları kolaylıklardan bahsettiler.


Şoför esnafının yetki belgelerinden ve şoför esnafından alınan paralardan şikayetçi olan dinleyiciler Cem Kazmaz’a bu şikayetlerini ileten bir esnaf “ 11 yıldır ilk defa bir siyasetçi bizi ziyaret ediyor. Allah sizden razı olsun. Sıkıntılarımızı bildiğinizin farkındayım ve çözüm önerilerinizi samimi buluyorum. Bu seçimde artık yeter diyeceğim ve oyumu kesinlikle size vereceğim” dedi.


Şoför esnafının sıkıntılarını yakından takip ettiğini belirten Kazmaz MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan şoförlere kolaylık sağlayan maddeleri anlatarak “ Şoför esnafı için yetki belgeleri ile ilgi uygulama karmaşasına ve mağduriyetine son verilecek, yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt sağlanacak, destek programları uygulanacak” dedi.