Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen İlçe başkanı Cemil BAYRAK 10 ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle gazetecilerin gününü kutladı.

Açıklamasında; Kamuoyu yararına fedakarca çalışan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten tebrik ediyorum" "Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkanlar içerisinde milletimizi, ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, çok önemli bir görevi ifa etmektedirler. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. Çalışan gazetecilerimiz gece gündüz demeden memleketimiz ve ülkemiz için, haber yapıyorlar. Bu kutsal işlerinde vatandaşlarımıza haberleri ulaştırıyorlar. Bu kapsamda 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum" ifadelerini kullandı

Ayrıca Ardeşen’de yapılması beklenen DİDİ SOĞUK ÇAY fabrikasının başka yere kaydırılması düşünülen projeyle ilgili açıklama Başkan BAYRAK. ÇAYKUR DİDİ ÇAY fabrikasının yatırımının başka bir şehire kaydırılması kabul edilemez.

Biliyoruzki 2 yıl önce Ardeşen’de 116 dönüm arazi bu proje için kamulaştırılarak ÇAYKUR SOĞUK DİDİ fabrikası yatırımının yapılması adımı atılmıştı.

Bölge halkımıza da istihdam anlamında katkı sağlayacak DİDİ SOĞUK ÇAY Fabrikasının başka bir ile kaydırılması bölge halkında travma etkisi yaratmıştır. Vatandaşlar bu konun takipçisi olmamızı defalarca bizlere iletmiştir.

Hali hazırda kamulaştırılmış 116 dönüm arazi var iken Ardeşen, Pazar, Fındıklı, Çamlıhemşin, Hemşin ilçeleri içim Ekonomik ve Sosyal alanda büyük pozitif etki yaratacak, bölge halkının hanesindeki refahı yükseltecek böyle bir projeyi başka tarafa kaydırarak ne amaçlanmaktadır ?

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Memleketi Rizede, Çayın Başkenti olan Bölgede böyle bir projenin burada düşünülmemesi ne anlama gelmektedir ?

Milliyetçi Hareket Partisi Ardeşen ilçe teşkilatı olarak bu projenin bölgemizde yapılması için gece gündüz bu işin takipçisi olacağız.

Samimiyetle ve inatla vatandaşlarımızın da desteği ile inşallah ÇAYKUR DİDİ ÇAY FABRİKASI’nı Ardeşenimize kazandırmak için mücadele edeceğiz. Temennimiz o ki yöremiz siyasetçileri de üstlerine düşen görevi yapacaktır.Şeklinde konuştu