Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada her Salı günü 13:00-17:00 saatleri arasında halk günü yapılmasına karar verildiği belirtildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; "

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı olarak; göreve geldiğimiz günden itibaren yoğun bir çalışma programı ile vatandaşlarımızla buluşup ziyaretler gerçekleştirmekteyiz. Haftalık olarak planlanan ve değişik bölgelerde vatandaşlarımızla temas ve kucaklaşmanın amaçlandığı bu organizasyonlardan çok olumlu geri dönüşler aldık. Özellikle İl Başkanı düzeyinde gerçekleşen programlarda insanımızın sorunlarını dinleyen çözüm arayan bir yönetim kurulu ile sahada olmanın insanımızı oldukça memnun ettiği görüldü. Bu programlar aynı yoğunlukta devam edecektir.

İl yönetim kurulu ile yapılan son toplantıda her Salı günü 13:00-17:00 saatleri arasında halk günü yapılması için oy birliği ile karar aldık. Her hafta Salı günü yapılacak olan bu “Halk Günü” programında; vatandaşlarımızın dertlerine ve sevinçlerine ortak olmaya çalışacağız. İl başkanı düzeyinde bir temsille partimizin vatandaşla buluşacağı halk günü sohbetlerinde, vatandaşın dertlerine çözüm bulmak için çalışmalar yapılacaktır. Sorunların takibi noktasında il yönetim kurulundaki arkadaşlar arasından oluşturulan bir kurul konuyu direkt takip edecektir. Elde edilen sonuçlar dönem dönem basın yoluyla paylaşılacaktır.

Partimizin politikaları çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kendimizi vatandaşlarımıza anlatıp “seçimden seçime “ değil, her zaman vatandaşımızın yanında olacağız. Bütün teşkilatlarımız ile kısıtlı imkanlarımızla siyaset yapmaya çalışıyoruz. Amacımız genelde ülkemiz yerelde ise ilimize nasıl faydalı olabilir, hangi çalışmaların içinde olabilirizdir.

Daha önce de söylediğimiz gibi;

“Çayı,denizi ve herdem yeşili ile bilinen içinde mutlu insanların yaşadığı,doğru yönetilen bir il olmak önceliğimizdir” denildi.