Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl kadın kolları sabah kahvaltısında bir araya geldi. Ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğu bu zor dönemde toplumsal barışın tesisi için üzerlerine düşen görevin bilincinde olduklarını ifade eden Asenalar; Rize’de aktif siyaset içinde aktif bir rol alacaklarının ifade ettiler.



MHP İl yönetim kurulu üyesi Emine Berberoğlu Hanımda hazır bulunduğu toplantıda; MHP’li kadınlar ülke gündemi ve Rize’deki kadınların sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular. MHP Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN Beyinde bilgisi ile çalışmaların bir plan dahilinde yürütülecek olduğunu ifade eden Emine Berberoğlu; bunun henüz bir başlangıç olduğunu ifade etti. 

Kadın kollarında görev alması beklenen Neşe Altay hanımda organizasyonun içinde olması gözlerden kaçmadı. Neşe Hanım, kadın elinin değmediği organizasyonun ve oluşumlarının başarısız olacak olduğu bilinci ile MHP iktidarı için bizde elimizi taşın altına sokacağız dedi. 



Toplantının açılış kısmında bulunan MHP Rize İl Başkanı Serkan BİRBEN; güçlü bir Türkiye için, güçlü bir iktidara; güçlü bir iktidar olabilmek için Kadınlarımıza ihtiyacımız olduğunu ifade etti.

Gerek sosyal hayat, gerekse iş hayatı içinde başarılı olabilmiş kadınlarımız siyasi hayatımızda da daha etkin olmaları gerektiğini söyleyen Birben;

Toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim kurduğumuzu ifade etmiştik. Şimdi kadın kollarımız sahaya indi. Çalışmalarımızın Rize ve Rize siyasetine yön verecek kalitede olduğunu herkes görecek dedi!