Seçim ofisi açılışında ilk olarak konuşan MHP Pazar İlçe Başkanı Erdoğan Pınar “ Ben bugün burada evinde iki tane üniversiteli kızı olup henüz atamaları yapılmadığı için gelemeyenleri görüyorum, ben burada daha iki gün önce zorla mitinge götürülen orta öğretim öğrencilerinin annelerini görüyorum ama gelemediklerini biliyorum, ben burada 4 yıllık fakülteyi bitirip mühendis olanların Çaykur’da çalışmak için sıraya girenlerin burada olduğunu biliyorum” dedi.


PARALEL VARSA GÜNEYDOĞUDA VAR
Daha sonra konuşan MHP Rize il başkanı Serkan Birben teşkilatları adına alandaki kalabalıktan hayli memnun olduğunu belirterek “ 2002 seçimlerinde milletimizden simit, çay, yolsuzluk, din ifadelerini kullanarak aziz milletimizin oyunu alan zihniyet Salı günü Rize meydanında bir miting yaptı. Yolsuzluktan, yoksulluktan, çaydan simitten bahseden olmadı. Mısırdan Filistin’den bahsettiler. Pazar’ki vatandaşlarımızın sıkıntılarından bahsetmediler, Rize’deki vatandaşımız ne yer ne içer bunlardan bahsetmediler. Bahsettikleri 10 yıl boyunca beraber yürüdükleri, Beraber ıslandıkları, omuz omuza yürüdükleri ve sonradan “ay pardon” dedikleri paralel safsatasından bahsettiler. Paralel varsa güneydoğuda var. Biz inanıyoruz ki tüm Türkiye’de olduğu gibi Pazar’da Mührünü milli iktidara vuracak.
Pazar’lı olan MHP Rize 2. Sıra Milletvekili adayı Ömer Ökten ise alanda bulunan kalabalığa İlçeme hoş geldiniz dedi ve ekledi “ İlçeme, Bölgeme, yöreme hizmet etmek istiyorum. Bölgemi tescilli bir marka yapmak istiyorum, Bölgemin sorunlarını bildiğim için çözüm yollarını da biliyorum. Destek sizden Taktir Allah’tandır ”dedi.

FINDIK KURDU SEROK AHMET SEN KANDİLE HEMŞERİ OL
MHP Rize Milletvekili adayı O.Cem Kazmaz geçtiğimiz günlerde Rize’de miting yapan Ahmet Davutoğlu’na yüklenerek “ bunlar şimdi milliyetçiliğe soyunmuşlar, Bozkurt olacağız diyorlar bunlara en iyi cevabı Genel Başkanımız verdi bunlardan olsa olsa fındık kurdu olur. Fındık Kurdu Ahmet Rizeli olmaya soyundu. Biz bakalım seni kabul edecek miyiz ?, PKK İle masaya oturan, Türk ile ilgili ne varsa ortadan kaldırmaya kalkışan birini Karadenizli hemşeriliğe kabul eder mi? Sen git Kandile Hemşeri ol. Sen Rizeli olamazsın. Türküm diye bağırmayan Rizeli olamazsın” dedi
Yağan yoğun yağmura rağmen Pazar seçim ofisinin açılışına gelen MHP’liler seçim ofisinin açılışının ardından seçim koordinasyon merkezinde çay ve Rize Simit’i ile ısındıktan sonra geçtiğimiz gün babasını kaybeden geçirdiğimiz yerel seçimlerde MHP’den Pazar belediye başkan adayı olan Erdoğan Erdem’in köyüne taziye ziyaretinde bulundu.