Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Teknoloji Koleji’ni ziyaret ederek, okulda yürütülen eğitim-öğretim süreçleri ve yenilikçi uygulamaları yerinde inceledi.

Kediyi poşete koyup çöpe attılar
Kediyi poşete koyup çöpe attılar
İçeriği Görüntüle

Okul yönetimi tarafından karşılanan Milli Eğitim Müdürü Çay, ilk olarak sınıfları gezdi ve öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden Çay, okulun teknoloji odaklı eğitim anlayışını, yürütülen proje çalışmalarını ve oluşturulan yenilikçi öğrenme ortamlarını yakından gözlemledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret kapsamında, Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, öğretmenler odasında görev yapan meslektaşlarıyla da bir araya geldi. Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen Çay, özellikle geleceğin eğitim vizyonunu şekillendiren Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin okul içerisindeki uygulamalarına ilişkin detaylı görüş alışverişinde bulundu.

Kaynak: İHA