Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde belediye ekiplerince olası su taşkınlarına karşı çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler yağmur ve karlar yağmadan önce ilçe genelinde olası su taşkınlarına karşı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Belediye ekipleri İlçenin Turgut Özal Atatürk mahallelerde faaliyetlerini yoğunlaştıran ekipler Simav Caddesinde ve Belediye Caddesi üzerinde bulunan küçük köprüde çalışmalarını sürdürüyor.
Pazarlar Belediyesine bağlı Zabıta ekipleri de çalışma bölgesinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için gerekli güvenlik tedbirlerini aldılar.
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, özellikle tespit ettikleri bölgelerde ıslah çalışmalarının kış mevsimi boyunca devam edeceğini, İlçede olumsuz bir durumun yaşanmaması için seferber olduklarını ifade ettiler.
Islah çalışmaları yerinde inceleyen Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan ise, “İlçemizde baharın yaşanan aşırı yağış sonrasında bazı bölgelerde su taşkınları meydana geldi ve vatandaşlarımız mağdur oldular. Tüm mağduriyetlerin giderilmesi için Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce dere ıslah çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın mağduriyetlerini önlemek için gerekli tüm çalışmalar yapılacaktır. Turgut Özal ve Atatürk mahallelerimizdeki çalışmalarımız Simav Caddesinde ve Belediye Caddesi üzerinde bulunan küçük köprüde çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsimi gelmeden ıslah çalışmaları tamamlanacaktır. Halkımız bizi, biz işimizi takip etmeye devam ediyoruz” dedi.(MB-EFE)