MHP Rize İl Teşkilatı bölgede son yağan sağanak yağmurlar sonrası zarar gören Muradiye Beldesini ziyaret etti. Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı’yı makamında ziyaret eden Başkan Birben; yaşanan sel felaketi ve beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında bir açıklama yapan MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben: “Rize bizim önceliğimiz” dedik ve sorunları yerinde tespit etmek üzere bir komisyon kurduk. Yakında yapılan çalışmalar hakkında bir basın toplantısı düzenleyip sonuçları vatandaşlarımızla paylaşacağız” dedi.


Seçim dönemlerinde iktidar partisinin sıkça ziyaret ettiği “Salarha Deresi” olarak adlandırdığımız bu bölge maalesef ki yatırımlar konusunda sınıfta kalmıştır diyen ve verilen sözlerin tutulmadığına dikkat çeken Başkan Birben; “Bölge halkının bu samimiyetsizliğe verecek bir cevabı VARDIR. Seçimden seçime değil, her daim bölge halkının yanında olan partimiz bu kötü günlerde de üzerine düşen görevi yapmaya hazırdır ve yapacaktır.”

MHP’nin hizmet anlayışında oy kaygısı olmadığın, gerekirse gece gündüz bu bölgede çalışacak bir kurul oluşturup bütün sorunları ve çözüm önerileri ile birlikte çalışmalarını tamamlayıp MHP iktidarında bölgeye yapılacak yatırımları belirleyeceğiz diyen Başkan Birben “Patimizin Ar-Ge kurulu ilimizin geneli ile ilgili olarak çok kapsamlı bir çalışma yapmaktadır. Önümüzdeki günlerde herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin çalışmaları ve çözüm önerilerini konuşuyor olacak. MHP İktidarında Rize’nin önceliği olacak. Rize Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli içinde özel bir anlam ifade etmektedir.” Dedi.


Yaşanan sel felaketinden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben her zaman yanınızdayız mesajını verdi.MHP Rize İl teşkilatı son yağan sağanak yağmurlar