Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı 500 bin TL’lik Kültür merkezi projesi ile 1000 TL’lik meydan projesini için belediyenin bütçesine dokunmadıklarını söyledi.

İki projeyi de hibe desteği ile yaptıklarını belirten Başkan Balcı: “Kültür merkezi projesi 500 bin TL hibe desteği ile meydan projemizi 1.000 TL hibe desteği ile belediye bütçemize hiç dokumadan Ak parti Rize Siyasetinin Muradiye ye ve bize vermiş olduğu sınırsız destek sayesinde bakanlık bütçesi ile yapıyoruz.”

Yeni bir küçük şehir doğuyor

Hayata geçirilen ve proje aşamasındaki projeler ile Muradiye’de adeta yeni küçük bir şehir kurulduğunu belirten Musa Süreyya Balcı:

“Belde merkezimizde geçen yıl projelendirdiğimiz altı iş merkezi üstü kültür merkezinden oluşan kompleks için çevre şehircilik bakanı murat kurum dan hibe desteği almıştık ve inşaatımız devam etmekte.

Şimdide cami meydanı ve küçük esnaf çarşısı projemizi bakanımıza sunduk bu projemiz de kabul gördü yakında ihalesini yapıp en kısa sürede hayata geçireceğiz. Muradiye bu iki proje ve TOKİ 200 sosyal konut projesiyle şaha kalkacak. Yeni bir küçük şehir doğuyor.” Dedi.