AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek beraberindekiler ile birlikte Malazgirt ilçesinde bir dizi ziyarette buklundu.
Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek beraberinde Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ak parti Muş il teşkilatı ile birlikte Ak Parti Malazgirt ilçe teşkilatini ziyaret etti. İlçe Başkanı Kenan Deniz ve partililer ile bir araya gelen Şiİmşek, burada Malazgirt halkı ve Malazgirt ilçe teşkilatına çok teşekkür ettiğini ifade etti. Şimşek,”Öncelikle Malazgirt halkına çok teşekkür ediyoruz.1 Kasım seçimlerinde partimize verilen her oya minnettarız. Bizlere verilen her oy başımızın tacıdır. Ama biz parti olarak bizlere oy vermeyen kardeşlerimizi ötekileştirmedik. Bizler 1 Kasım seçimlerinde 3 milletvekili adayı arkadaşımızla birlikte Malazgirt halkının hizmetindeyiz. Allah’a çok şükürler olsun ki partimiz Türkiye genelinde yüzde ellilik oy oranıyla birinci parti olmuştur. Bu seçimlerinin olumlu havasını tüm İslam coğrafyasında bir bayram havası estirdi. Bizler bu oyları sizlerin dualarıyla aldık. Biz Ak Parti olarak tüm Türkiye’nin partisiyiz ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Buradan tüm Türkiye halklarına sesleniyoruz, bizlere oy veren veya vermeyen herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Mehmet Emin Şimşek, ilçe başkanlığı ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Feyat Asya ve partililer ile birlikte İlçe Kaymakamı Soner Kırlı’yı makamında ziyaret ettiler. Malazgirt Kaymakamlığı ziyareti sonrasında Ak Partililer ilçeden ayrıldılar.