Muş’un Bulanık Kaymakamlığı ve Bulanık Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

Varto’da atlı ve eşekli 23 Nisan kutlaması Varto’da atlı ve eşekli 23 Nisan kutlaması

Bulanık Kaymakamlığı ile Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet’in 100. kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı. İlçede spor faaliyetlerini ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlenen ve 21 takımın 4 grupta mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı Bulanık Öğretmenevi ve Karaburun Ortaokulu arasında oynanan açılış maçı ile başladı.

Turnuva önce bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, “Öncelikle turnuvamıza hepiniz hoş geldiniz. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol turnuvasına katılan takımlara, maç hakemlerimize, maçı izlemeye gelen seyircilerimize teşekkür ederim. İnşallah dostlukların yaşandığı bir turnuva olur. Turnuvanın düzenlenmesinde başta turnuvayı organize eden gençlik spor müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bu turnuva kurumlar arası iş birliği ve kaynaşmayı arttırmak adına düzenlendi. Kurumlar arası kaynaşmayı arttırmak ve gençlerin spora yönlendirilmesi amacıyla bu tarz spor faaliyetlerimiz devam edecektir. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.