Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen yeni yıl etkinliğinde, engelli bireyler ve aileleri gönüllerince eğlendi.
Her sene geleneksel olarak düzenlenen yeni yıl etkinliklerinden biri olan, engelli vatandaşlar için organize edilen yeni yıl kutlamasına yüzlerce engelli birey ve aileleri katıldı. Tepebaşı Belediyesi Engelliler Halkoyunları ekibinin gösterisi ile başlayan gece, birçok eğlenceli görüntüye sahne oldu. Geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir şubesi, Görme Engelliler Derneği, İşitme Engelli Çocuklar ve Aileleri Derneği, Umudun Çocukları Derneği, Sessiz Meleklerin Sesi Derneği, Engelliler Spor Kulübü Derneği, Özgereksinimliler Derneği üyeleri katıldı.
Geceye katılan Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, düzenlenen etkinlik nedeniyle Başkan Ataç’a teşekkür ederek, “Engellerin olmadığı bir Türkiye için çalışıyoruz. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’ın da bu konudaki çalışmaları da ortada. Herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum” şeklinde konuştu.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç konuşmasında, “Her sene olduğu gibi bu yıl da yeni yıl etkinliğimiz için toplandık. O kadar güzel bir görüntü oluşturdunuz ki salon tıklım tıklım doldu. Çok teşekkür ediyorum. Tepebaşı Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk. Elimizden geldiğince onlara yardım ediyoruz. Gerek Gökkuşağı Kafe gerek Engelliler Montaj Atölyesi ile engelli bireyleri gerçek hayata karıştırıp, daha fazla sosyalleşmelerini istiyoruz. Ben 2017’nin sağlıklı, mutlu, barış içinde ve aydınlık geçmesini diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından sahne alan Mesut Girgin ve Mine Sağlam, geceye katılan herkese eğlenceli dakikalar yaşattı. Engelli bireyler her fırsatta kendilerini sahneye atarak gönüllerince dans ettiler. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da çoğunlukla sahnede kalarak, engelli bireylerle birlikte dans etti.