TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde şüpheli bir şahsın üzerinde 15 adet uyuşturucu hap ele geçiren İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, soruşturmayı derinleştirerek uyuşturucu madde satıcısına ulaştı. Şüpheli şahıs ve uyuşturucu madde ticareti yaptığı ileri sürülen 2 kişi şahıs gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz günlerde Belediye Meydanı’nda hareketlerinden şüphelendikleri O.D.’yi durdurmuş ve şahsın üzerinde yapılan arama 15 adet uyuşturucu hap ele geçirmişti. Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkarılan 17 yaşındaki O.D., 5 yıl denetimli serbestlik yasası kapsamında serbest bırakılmıştı.
Soruşturmayı derinleştiren polis ekipleri, S.K. ve R.B. adlı kişileri de gözaltına aldı. S.K.’nın evinde yapılan aramada ise bir miktar uyuşturucu madde daha ele geçirdi. Şüphelilerden R.B. savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakılırken, S.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi’ne gönderildi.