Türk-İş Trabzon İl Temsilcisi ve Yol-İş Sendikası Trabzon 1 nolu Şube Başkanı Gökhan Gedikli yoğun kar yağışının ardından bölgede yol açma ve tuzlama çalışması yapan Karayolları çalışanlarını ziyaret ederek çalışmaları yerinde takip etti.

Gökhan Gedikli son 4 gün boyunca Trabzon Merkez ve Of İlçesindeki Bakımevi, Karayolları Rize 103. Şube şefliği Ovit bakım evi, Karayolları Giresun 104. Şube Şefliği Eynesil bakım evi ve Karayolları Gümüşhane 105.Şube Şefliği Zigana bakım evinde  karla mücadelede çalışan işçileri ziyaret etti.

Karayolları çalışanları ile sohbet edip, yaşadıkları sorunları dinleyerek anında müdahalede bulunup gerekli merciler ile görüşen Gökhan Gedikli, bu süreç de kendileriyle sürekli irtibat halinde olan Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş’a, Bölge Müdür Yardımcılarımıza, Başmühendislerimize ve Şube Şeflerine teşekkür ediyorum dedi.



Gökhan Gedikli, açıklamasının devamında geçen yıl kar temizleme çalışması taşeron aracılığıyla yapılmıştı, bu yıl Karayolları kendi ekibi ile bu çalışmayı yaptı ve yolların ulaşımda farkı görüldü. Zor şartlar altında gece gündüz yolları araç ulaşımına açık tutmak, insanların can güvenliğini sağlamak amacıyla yoğun bir şekilde çalışan bütün karayolcu, emekçi arkadaşlarıma kazasız çalışmalar diliyorum. Hepinizin emeğine sağlık dedi.