Samsun ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü yatırımları yerinde inceleyerek, Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun misafiri oldu. Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu tarafından ağırlanan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcıları Sefer Arlı ve Mustafa Yurt, öncelikli olarak Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin kurumsal yapısı ve yürüttüğü yatırımlarla ilgili bir sunum yapıldı.
Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından ise heyet; 752 km’lik Sıcak Asfalt Yol Projesi kapsamındaki yol çalışması, Perşembe İlçesi Kadınlar Plajı, Perşembe Kent Meydanı’nı ve Altınordu ilçesinde yürütülen kıyı düzenleme projesini yerinde inceleyerek bilgiler aldı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu’nun yanı sıra Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım ve Bülent Civelek, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdülkadir Hatipoğlu ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Dikici’nin de eşlik ettikleri programda, Karadeniz Bölgesi’nin üç büyükşehir belediyeleri olarak istişare ve koordinasyon toplantıları yapma kararı alındı.