Pazarspor alt yapısından yetişen Civelek, Giresunspor, Orduspor ve 1461 Trabzon turlarının ardından yeniden yuvasına dönüş yaptı. Başarılı sol bek oyuncumuz ile bir yılık daha anlaşmaya varıldı.

Bu gün yapılan görüşmelerin ardından anlaşılan oyuncumuzun imza töreninin ardından Başkan'ımız Hüseyin Yangın, Aykut hem iç hemde dış transferimiz gibi oldu. Kendisi ile anlaşırken dışardan yapmış olduğumuz bir transsfer bazında ekonumik olarak anlaştık. Her nekadar bizi zorladı isede üzmedi. Kendisine teşekkür ediyorum takım kaptanı olarak aramıza katıldınıda belirtmek istiyorum. Kuracağımız takımın önemli bir parcası olacağını zaten süreç bize gösterecek. Sayın bakan'ımızın dile getirdiği bölgemizin sporcularına daha fazla önem verme misyonumuz gereği de önemli isimlerden biri. Hem mevkisi hemde genç ve tecrübeli olması itibarı ile önemli bir oyuncumuz. Rizespor ile girdiğimiz lokomotif takım konseptinde ileriki zamanlarda Çaykur Rizespor da forma şansı yakalaya bilecek olmasıda kendisini transfer etmemizde rol oynamıştır. Kendisine başarılar dilerken başarılı bir sezon geçirmesinide temenni ediyorum.

Aykut Cicelek," Başkan'ımız güzel bir yaklaşım ile bana teklifde bulundu, bunun içinde Pazarspor'a döndüğüm içinde mutluyum. Sözümüzü verdik inşallah yerine getirmekde nasip olur ve her şey güzel olur. Sakatlıksız sorunsuz sonundada şampiyonluk olan bir sezon olursada bizim için iyi olur.

Profesyonel takım Sorumlusu Musa Tafralı," Aykutu yeniden aramızda görnekten mutluyuz. dışarıda oynarkende sürekli takip ettiğimiz bir oyuncumuzdu. Futbolu ve ahlakı ile Pazarspor'a yakışan biy oyuncu olduğu içinde kendisine teşlekür ediyoruz. İnşalah her şey güzel olacak bu sene onun içinde güzel bir yıl geçirmesini temenni ediyorum.