Geçtiğimiz hafta deplasmanda Malatya Yeşilyut Belediyespor'u 2-1 yenerek sahasında oynayacağı Gölcükspor maçına moralli başlayan Pazarspor maça ilk dakikadan itibaren rakibinin üzerinde baskı kurdu.

Karşılaşmanın 15. dakikada Mehmet Aytemiz ile 1-0 öne geçti.

Bu dakikada Ceza alanı içeresinde yaptığı baskı neticesinde topu rakibinden söken Aytemiz kaleci ile karşı, karşıya kaldığı pozisyonda plase vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve Pazarspor’u 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından da baskılı oyununu sürdüren Pazarspor Can, Şeyhmus ve Onur ile gol denemelerinden sonuç alamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarı dada etkili oyununu sürdüren Şahinler. 54. dakikada Onur Civelek’in golü ile farkı ikiye çıkarı.

2-0 dan sonra Aytemiz ve Eray ile müsait pozisyonları Pazarspor değerlendiremezken 88. dakikada Gölcükspor serbest vuruştan farkı bire indirdi.

Pazarspor 2-1 den sonra oyundan düşsede son dakikaya kadar mücadelesine devam etti.

90+3. dakikada önde baskısını sürdüren Can Vural kaptığı topu ağlara yollayarak santrası yapılmayan gol ile maçın skorunu belirledi 3-1.

Pazarspor bu sonuçla puanını 9' çıkartarak ligde 9. sırada yer alırken ligin 7. haftasında  09 Ekim Çarşamba günü deplasmanda  ligin 12. si Muğlasporla karşılaşacak.

Hakemler; Celal Bayraklı, Özgür Fatih Kalaycı, Azad İlhan,

Pazarspor; Ebubekir, Şeyhmus Abdulkadir, Mehmet, Fatih, Can Muhammed, Onur, Volkan, Kadir Kaan, Mücahit, Cevat, Aykut,

Gölcükspor; İlyas, Erdem Korkmaz, Barış Şen, Barış Kazer, Batuhan, Kadir, Evren, Akın, İsmail, Selim, Oktay,

Goller; Dakika 15 Mehmet Aytemiz,54 Onur Civalek,Dakika 90+ 7 Can Muhammed Vural (Pazarspor) Dakika 88 İsmail Yüksek (Gölçükspor)