Maçın detayları şöyle:"
Durgun başlayan müsabakanın ilk bölümlerinde Adıyaman çakılı defans ile ileri uçlarımıza geçiş vermedi. Zaman, zaman kartı defansı açma çabalarımız olsa da o dakikalar dada şans yanımızda değildi. 14. dakikada gelişen atağımızda önlerine top düşen Emre ve Sinan anlaşamayınca etkili olabilecek bir pozisyonu değerlendiremedik. 34. dakikada sağ kanat dan sokulan stoperimiz Gökalp çaprazdan 30 metreden sert vurdu kaleci son anda direk dibinden topu çıkarttı. 35. dakikada Adıyaman atağında Sol çaprazdan İsmail'in şutunu kalecimiz Ceyhun çıkardı. Kısır geçen ilk yarı 0-0 eşitlik ile sona erdi.
Devre arasında tribünlerde berabere biter bu maç kazanamayacağız söylemlerine Şahinlere olan inancımızdan bıyık altından gülüp geçtik. Çünkü artık farklıydık, artık inançları ve Şahinlerin kendine güveni tamdı, taşlar yerine oturmuştu. ikinci yarının başlamasıyla oyunu öne taşımaya ve rakip kalede etkili olmaya başlasak da ilk ciddi atak Adıyaman dan geldi. 49. dakikada Emre'nin şutunu Ceyhun çıkardı. Bu pozisyon dan sonra oyunu tamamen rakip kaleye yıktık. Kanatlardan Sinan, Ozan göbekte Oktay ve Soner sürekli bindirmeleri ve ara paslarla rakip defansı delmeye çalıştık. 51. Dakikada Mehmet Alinin ortasına Ozan'ın kafa şutu kalecide kaldı. 54. dakikada Emre'nin şutu üstten dışarı çıktı. 61. dakikada sağ çaprazdan Soner'in şutunu kaleci çıkardı, dönen topu Emre tamamladı üstten dışarı çıktı. 68. dakikada günün formda isimlerinden Sinan orta sahadan Oktay dan pası aldı göbekten kat etmeye başladı iki oyuncudan sıyrıldıktan sonra ceza yayının üzerinde Emre ile tatlı bir duvar paslaşması yapıp ceza alanına daldı stoper'e omuz koyarak kalecinin yanından topu ağlara yuvarladı 1-0. Golün ardından açılan Adıyaman karşısında pozisyonlar bulmaya başladık. 76. dakikadan orta sahadan topu alan Emre kaleci ile karşı karşıya kaldı ama üzerine vurunca top da kalecide kaldı. son dakikalarda Adıyaman'ın kullandığı korner atışına kalecide çıkmıştı. Kaptığımız topu Sinan ile buluşturduk sahamızdan kat edip rakip alan giren Sinan boş kaleye topu göndermesini beklerken sağdan bindiren Kadir'in önüne bıraktı, Kadirde boş kaleye topu gönderdi ama Ofsait gerekçesi ile gol sayılmazken karşılaşma da 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi."


STAT: Pazar Şehir
HAKEMLER: Okan Kayataş, Mutlu Çiğdem, Sabri Öğe
PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Soner Ergençay, Emre Gemici (dk.90+ Can Vural), Muhammed Emin Balcılar (dk.70 Maksut Birben), Mehmet Ali Kıran, Gökalp Seçal, Aykut Civelek, Ozan Karabacak (dk.76 Kadir Yılmaz Çelik), Sinan Yazıcı, Oktay Gümüş, Samet Göker.
ADIYAMAN 1954 SPOR: Lokman Atakol, Mehmet Ali Yakışık, Hakan Doğru (dk.78 Çetin Özer), İsmail Bulut, Önder Akdağ, Eşref Koçak, Emre Keskin, Bahtiyar Dolma (dk.26 Ahmet Buğrahan Tuncay), Mustafa Çağlayan, Ulaş Sarı (dk.55 Emre Adiloğlu), Baran Basut.
GOL: Dk.68 Sinan Yazıcı (Pazarspor)