Dış transfer çalışmalarını hızlandıran Pazarspor Geçen yıl 3. Ligde 17 gol atan Ercan Güneri ile bir yıllık sözleşme imzaladı. Mersin İdmanyurdu, Tarsus İdman yurdu, Darıca Gençler Birliği, Şanlıurfa, Balıkesir, Arsini Kars, Sakarya, Tavşanlı Linyit, Tokatspor Körfez İskenderun ve Çorum BLD takımlarının formasını giyerken 2013-2014 sezonun dada Pazarspor da görev almıştı. Güneri PTT 1. Ligde 8, 2.ligde 200, 3. Ligde 120 müsabakada forma giyerken toplamda 106 gole adını yazdırmış.

Ercan Güneri; Yeniden Pazarsporda görev aldığım için mutluyum Pazarspor futbol camiasında önemli bir kulüp yeniden döndüğüm için mutluyum. Bu yıl gollerimi Pazarspor’u şampiyonluğa taşımak için atacağım. İyi bir kadro kurulması için çalışılıyor, bizde takım olarak hocamız ve sporcu arkadaşlarımızla çok çalışıp taraftarımıza bir birinden güzel ve zevkli maçlar izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Futbol Şubesi As Başkanı İbrahim Karabekir; Ercan Güneri bu liglerin önemli gol ayaklarından biri, tanıdığımız bildiğimiz bir sporcu İnşallah bizim hedeflerimize ulaşmamıza katkı sağlarken, kendisi de Pazarspor forması ile gol krallığı yaşar” dedi.