Başkan Taşkın açıklamasında bu yıl göreve geldiklerini hatırlatarak "Tüm imkanlarımız dahilinde yeni yönetim ve yeni bir anlayış ile görevimizi laiki ile yapmaya çalışıyoruz. Geride kalan 15 maçta topladığımız 25 puan ile ilk beş içinde Play_OFF potasında yer alarak önemli bir başarı elde ettiğimize inancındayız.
Sezon başı bu takımı kurduğumuzda çok eleştiriler aldık. Daha ilk haftalardan bu takımın kötü olduğu, küme düşeceği gibi haksız eleştirilere maruz kaldık.
Ben ve yönetici arkadaşlarım Teknik Ekibimize Sporcu kardeşlerimize sonuna kadar inandık ve onların arkasında durduk. Bu günde başarılı bir grafik çizerek yolumuza devam ediyoruz.
Ancak üzülerek belirtmek istiyorum ki maalesef birazcık yalnız kaldığımız hissine kapılıyorum. İnanın rakiplerimizin maddi kaynakları ile aramızda uçurumlar var.
Biz bu kısıtlı bütçemiz ile bu başarıları elde edebiliyorsak, biraz daha destek verilse neleri başarabileceğimizi, hatta üst liglerin hayal olmadığını, bütün Pazarspor camiasına, yine bu takımın göstereceğine canı gönülden inanıyorum.
Ancak Bu zor yolda yalnız kalmamalıyız. Şu ana kadar kendi, imkanlarımız ile takımımızı belirli noktalara getirdik, daha büyük başarılar istiyorsak Pazar’ın tüm dinamiklerinin artık harekete geçmesi lazım.
Ben camiamızdan şunu talep ediyorum. Bu takıma hep beraber sahip çıkalım, kamu oyu oluşturalım ve baskı yaratalım. Sesimizi duymayanlara birlikte olduğumuzu, bizim büyük bir camia olduğumuzu hatırlatalım.
Pazarspor’a yapılan her hizmetin Pazara misli olarak geri döndüğünü unutturmayalım.
Biz camia olarak bir bütün olursak göreceksiniz ki önümüzde hiçbir engel kalmayacaktır. Ben inanıyorum ki camiaların önünde hiç bir güç sessiz kalamaz.
Özelliklede gurbetteki hemşerilerimiz den ricam bu serzenişlerimi daima gündemde tutmaları ve kamu oyu yaratmalarıdır.
Sözlerime son verirken yakaladığımız bu başarı tesadüf değildir, şans hiç değildir. Bu azimli bir teknik heyet samimi yönetici arkadaşlar, mükemmel bir takım ruhuna sahip futbolcularımız ve bizleri yıllardır yalnız bırakmayan türbindeki Gücümüz olan vefakar taraftarlarımızın eseridir." dedi.