Kaçkar’ın Mavi Şahinleri sahasında Diyarbakırspor’u 3-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Soma deplasmanında aldığı galibiyet ile Play Off potasına yerleşen Pazarspor sıralamadaki yerini aldığı seri galibiyetler ile sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Pazarspor iki defa geriye düştüğü müsabakada tüm sporcuların ve teknik ekibin üst düzey performans ve mücadelesi ile 3-2 kazanarak bu haftayı da üç puan ile kapattı.

Maçın ilk bölümlerine önde baskı ile başlayan Pazarspor iyi kapanan Diyarbekir defansını aşmak için mücadele ederken, ilk yarıda bulduğu pozisyonlarda sonuca ulaşamadı.

44.dakikada sağ kanattan Pazarspor’un gelişen atağında Eray ceza alanı içerisinde rakibin müdahalesi ile yerde kalırken hakem Pazarspor’un penaltı beklediği bu pozisyonda devam kararı verdi.

Bu pozisyonun ardından Pazarspor’un bir anlık konsantrasyon dağınıklığından faydalanan Diyarbekirspor 45. dakikada Tolunay’ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Pazarspor ikinci yarıya daha da istekli etkili başladı.

50. dakikada gelişen Pazarspor atağında topu önünde bulan Oğuzhan Demir kalabalık defansın ve kalecinin beklemediği bir şut ile maça beraberliği getirdi.

57. dakikada Pazarspor atağa çıkarken kaptırdığı pozisyonda Diyarbekir Vedat’ın golü ile yeniden öne geçti. 1-2

Geriye düşmesine rağmen maçı bırakmayan Pazarspor yapılan değişiklikler ile beraberliği sağlamak için ataklarını arttıran Pazarspor 74. dakikada ceza alanı dışından kazandığı serbest vuruşu Fatih Ergen kullandı, sert vuruşu kaleciden dönerken pozisyonu iyi takip eden Mücahit Çakır attığı gol ile maça yeniden beraberliği getirdi.

82. dakikada Pazarspor orta sahanın önünden sağ kanattan kullandığı serbest vuruşda arka direğe gelen topu iyi takip eden Mücahit Çakır kafa plasesi ile meşin yuvarlağı ağlarla buluştururken kendisinin ikinci Pazarspor’un galibiyet golünü attı.

Karşılaşmanın kalan kısmında kontrollü oynayan Pazarspor sahasında peş, peşe oynadığı ikinci maçını da galibiyetle kapattı. 3-2

Pazarspor bu galibiyetle ligin 15. Haftasında galibiyet sayısını 7’ye çıkartırken puanını da 25 yaparak 5. Sıradaki yerini korudu.

Pazarspor ligin 16. Haftasında 8 Aralık Pazar günü deplasmanda ligde 18 puanla 15. Sırada bulunan Yozgatspor 1959 FK ile karşılaşacak.

HAKEMLER: Sercan Murat Gündüzler, Yunus Doğan, Alp Osman KaraosmanoğluSTAT: Pazar İlçe – Rize

PAZARSPOR: Ebubekir Elihoş, Cevat Kuy, Aykut Civelek, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Mücahit Çakır, Fatih Ergen, Fahri Utku Öçalmaz (dk.57 İbrahim Topaloğlu), Hüseyin Eray Karataş (dk.79 Can Vural), Muhammet Ali Aydın, Mithat Pala (dk.74 Mehmet Aytemiz), Oğuzhan Demir

TEKNİK SORUMLU: Kadir Kar

DİYARBEKİRSPOR: Mehmet Mert Pala, Fikret Topaloğlu, Emrah Kiraz, Doğukan Bad, Furkan Yılgın (dk.89 Şevket Güngör), Emre Kara, Taner Çekiç (dk.69 Uğur Ayhan), Vedat Budak, Ali Han Tunçer, Tolunay Yurtseven (dk.80 Reşo Akın), Mehmet Fuat Gölbaşı

TEKNİK SORUMLU: Cüneyt Tiryaki

GOLLER: Dk.45 Tolunay Yurtseven, dk.57 Vedat Budak (Diyarbekirspor), dk.50 Oğuzhan Demir, dk.74 ve 81 Mücahit Çakır (Pazarspor)

SARI KARTLAR: Dk.25 Mithat Pala, dk.42 Fahri Utku Öcalmaz, dk.89 Can Vural (Pazarspor), dk.81Furkan Yılgın, dk.89 Ali Han Tunçer (Diyarbekirspor)