Geçen haftayı deplasmanda 3 puanla kapatan Pazarspor TFF 3. Lig 3. Grupta14. haftasında evinde Darıca Gençlerbirliği A.Ş yi son dakikalarda gelen penaltı golüyle geçti.

Geçen hafta PlayOff hattına giren Pazarspor sahasında aldığı galibiyet ile yerini korumuş oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın kontrolü oyunu ile kısır geçerken, iki ekip de etkili sayılacak pozisyon üretemedi.

41. dakikada Darıca Gençlerbirliği AŞ’den Nabi ikinci sarı kart ile oyun dışında gönderilirken rakip 10 kişi kaldı.

İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Şahinler ikinci yarıda gol bulmak için oyunu rakip sahaya yıkmak adına tüm kozlarını oynarken 56. dakikada gelindiğin de üç oyuncu değişikliği hakkını kullandı.

Pazarspor yapılan değişiklikler ile etkili olmaya başlarken Can ve Mehmet Ali ile bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.

Pazarspor 75. dakikadan sonra iyi kapanan rakip hattını pas ve yerden oyunlarla geçemeyince yüksek toplardan pozisyon üretme çalışmaları başladı.

Can ve Mehmet Ali’nin indirdiği toplarla rakip kalede pozisyon üretmeye başlayan Pazarspor 85. Dakikada Mehmet Ali’nin indirdiği topla kat edip ceza alanına giren Oğuzhan Demir rakibin müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

86. dakikada topun başına geçen Can Vural; ters köşeye gönderdiği vuruşu ile Şahinlere galibiyeti getiren golü ağlara yolladı.

Kalan dakikalar da her iki takımın bulduğu pozisyonlar skor üretmeyince Pazarspor haftayı üç puan ve beşinci sırada kapattı.

Hakemler: Yiğit Pekşin, Mikail Can, Mehmet Dura

Pazarspor: Ebubekir, Şeyhmus, Mücahit, Onur(dk 56 Can), Aykut, Oğuzhan, Fahri, Fatih, Volkan(dk 46 Cevat), Eray(dk 56 Mehmet), Muhammet

Darıca GB: Alper, Samet, Çağrı, Ferhat, Fahrettin Berat, Ahmet Özer(dk 88Ahmet Kutluer), Selman(dk 86Emre)Metin, Emre(dk 62 Ömer)

Kırmızı Kart: dk 41 Nebi Darıca GB

Gol: Dk 86 Can Vural(P) Pazarspor.

TFF 3. LİG 3. GRUP 14. HAFTA TOPLU SONUÇLAR

TFF 3. LİG 3. GRUP 14. HAFTA PUAN DURUMU

TFF 3. LİG 3. GRUP 15. HAFTA KARŞILAŞMALARI