Pazarspor 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada müthiş bir geri dönüşle beraberliği yakalasa da son dakikalarda yediği gollerle karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

Maçın ilk bölümlerinde her iki takımda kontrollü oynarken rakip kalede etkili olmaya çalışan Pazarspor son vuruşlarda etkili olamadı.

14. dakikada sol çaprazdan topu alan Can iki rakibinin önüne topu attı geçip kaleciyle karşı karşıya kalacakken yandan gelen darbe ile yerde kaldı ama maçın hakemi Emre Abar pozisyona devam dedi.

18. Dakikada Aykut’un ceza alanı dışından şutu üstten auta çıktı.

24. dakikada Kazımın Çaprazdan şutu dışarı çıktı.

35. dakikada Sol kanattan Soner’in ortasına Can ceza alanı içinde yükselmeye çalışırken yine yerde kaldı.

40. dakikada sol kanattan gelişen Ordu atağında arka direkte topla buluşan Hasan Orduspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı Yeni Orduspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da istekli başlayan taraf Pazarspor’du.

Pazarspor 51, 57 ve 63. dakikalarda Can ile bulduğu pozisyonları değerlendiremezken 66. Dakikada Yeni Orduspor Mustafa ile farkı ikiye çıkardı.

Golün ardından maçı bırakmayan Pazarspor baskıyı daha da arttırdı, 74. dakikada ceza alanında topla buluşan Emrecan’ın vuruşu kalenin iki yan direğine de çarparak sahaya döndü.

77. dakikada Yine Emrecan’ın kafa şutu dışarı çıktı.

79. dakikada sol taraftan ceza alanına kullandığımız serbest vuruşta iyi yükselen Uğur farkı bire indirdi. 2-1.

Gol ile tekrar ümitlenen Pazarspor rakip kaleye iyice yüklendi.

86. dakikada Can aldığı topu soldan bindiren Kadir’in önüne bıraktı, çaprazdan ceza alanına giren Kadir kalecinin yanından topu ağlara yollayarak beraberliği sağladı.2-2

Karşılaşmanın bu sonuçla bitmesi beklenirken 88. dakikada Hasan ve 90. Dakikada Aykut farkı tekrar 2 ye çıkartı ve karşılaşma Yeni Orduspor’un 4-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Haftayı puansız kapatan Pazarspor 6 puanla ligin 13. Sırasında yer alırken ligin 7. Haftasında deplasmanda Adıyaman 1954 spor ile karşılaşacak.