İşte Detaylar:

Karşılaşmaya iyi başlayan Şahinler 12. dakika'da sağ kanattan gelişen atağımızda Onur rakibinden sıyrılarak arka direğe kesti topla buluşan Aykut topu ağlara gönderse de hakem önce verdiği golümüzü yan hakemin uyarısı onurun rakibini geçerken faul yaptığı gibi saçma bir gerekçe ile bariz golümüzü iptal ettirdi. İlk yarıda Mehmet, ve Can ile bulduğumuz pozisyonlar dan skor üretemeyince soyunma odasına 0-0 eşitlik ile gidildi. İkinci yarı'da da etkili olan Şahinler 61. dakikada Şeyhmus 'un kafa golü ile öne geçti. 75 ile 81. dakikalar arasında orta sahada kontrolü kaybeden ekibimiz 79 ve 81. dakikalarda yediği goller ile 1-2 geriye düştü. 84. dakikada rakibin ceza alanı içersin de topa elle müdahalesi neticesinde kazandığımız penaltı atışını gole çeviremedik. Kalan 6 dakikalık uzatma bölümlerinde Mücahit, Can ve Mithat ile bulduğumuz pozisyonları gole dönüştüremeyince karşılaşma 1-2' lik skor ile mağlubiyetimizle sona erdi.

HAKEMLER: Ayberk Demirbaş, Fatih Deveci, Barış Sun

PAZARSPOR: Ebubekir Elihoş, Cevat Kuy, Volkan Can, Şeyhmus Abdulkadir Aksu, Mücahit Çakır, Fatih Ergen, Kadir Kaan Yurdakul (dk.75 Ceyhun Sarı), Aykut Civelek, Can Muhammet Vural, Mehmet Aytemiz (dk.80 Mithat Pala), Onur Civelek

TEKNİK SORUMLU: Kadir Kar

MEDİCALPARK BATMAN PETROL SPOR A.Ş.: Ahmet Önal, Fatih Aydın, Veli Akbulut, Fahri Küçükkurt (dk.53 Emre Kars), Ardahan Gündoğdu, Çetin Turan, Okan Toprak (dk.78 Burak Seres), Sebahattin Usta, Emrah Metoğlu, Ali Kemal Özkan, Aydın Aslan (dk.66 Aziz Ceylan)

TEKNİK SORUMLU: Tarık Yurttaş

GOLLER: Dk.62 Şeyhmus Aksu (Pazarspor), dk.79 Aziz Ceylan, dk.81 Ardahan Gündoğdu (Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş)

SARI KARTLAR: Dk.34 Okan Toprak, dk.54 Aydın Aslan, dk.85 Emrah Metoğlu (Medicalpark Batman Petrol Spor A.Ş)