Yeni sezona Kayseri galibiyeti ve ardından kupada Bayburt'u eleyerek başlayan Pazarspor, transferin son gününde de orta sahaya aldığı oyuncu ile noktayı koydu.

Pazarspor Çaykur Rizespor'dan Orta saha oyuncusu Muhammet Emin Balcılar bir yıllığına kiraladı. Çaykur Rizespor alt yapısından yetişen ve 2015 yılında profesyonel yapılan oyuncu 2015-2016 sezonun da Etimeskut Belediyesporda başarılı bir sezon geçirmiş. Rizespor ile süper ligde 1 maçta forma giyen oyuncu geçen sezon ikinci ligde 11 maç oynayıp 1 de gol atmıştı.

1996 doğumlu genç ve başarılı oyuncu bu sezon ilimizin takımı Pazarspor forması giyeceğim için mutluyum. Takımın başarısı için elimden geleni yapacağım dedi.

Transferin son gününün ardından takımı ve sezonu değerlendiren Profesyonel takım sorumlu yöneticisi Hasan Balta açıklamasında,"Transferin son gününün ardından çalışmalarımızı noktaladık. iyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Pazar günü saat 15.00'da sahamızda ilk maçımızı Darıca Gençler Birliği ile oynayacağız.Bu müsabakada Taraftarımızın mutlak desteğine ihtiyacımız var ve herkesi türbinlere bekliyoruz. Amacımız güzel bir futbol izlettirmek ve puanlar almak, yarışmacı bir takım olmak istiyoruz ve hedeflerimize ulaşmak için taraftarımızın desteğine her zamankinden fazla ihtiyacımız var. bu kapsamda Pazar günü tüm spor severleri bekliyoruz," dedi.