Pazarspor ilk yarısı 0-0 blten maçı Ozan Karabacak ın attığı iki gol ile kazanarak tur atlayan takım oldu.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Spor kulübü karşısında rahat bir galibiyet alan Kaçkar’ın Şahinleri 90 dakika boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan ve rakip kalede sürekli pozisyon üretirken 2-0’lık net bir galibiyet ile tur atlayan taraf oldu.

6. dakikada gelişen pozisyonumuzda sol çaprazdan ceza alanına giren Reha kalecinin soluna sert vurdu ama Bayburt kalecisi iyi bir refleksle topu kornere çeldi.

9. Dakikada Maksut, 14. dakikada Ozanın şutları aut’a çıktı.

32. dakikada sağ kanatdan gelen ortada Rehanın kafa şutunu kaleci çıkardı.

36 dakikada defanstan aldığı topla iki kişiyi geçen Kadir ortasıyla Reha’yı buluşturamayınca önemli bir pozsiyonu değerlendiremedi.

39. dakikada Bayburt spor’un Eren ile kullandığı serbest vuruşu Reşat iyi bir refleksle çeldi.

İlk yarıda girdiğimiz pozsiyonlarda gol sesi çıkmayınca soyunma odasına 0-0 eşitlik ile girildi.

İkinci yarıdada oyunun kontrolünü elinde bulunduran Şahinler Rakip kaledeki baskısını da giderek arttırdı.

60. dakikada sağ kenarda yaptığı baskısı ile topu kazanıp ceza alanına giren Maksut, sol kanattan bindiren Ozan’ın önüne topu bıraktı çaprazda topla buluşan Ozan Karabacak kalecinin solundan plase bir vuruşla topu ağlara göndererek Şahinleri 1-0 öne geçirdi.

Gelen golle daha rahat oynamaya başlayan Pazarspor  83. dakikada ceza yayı önünde topu alan Reha yine sol çaprazdan bindiren Ozan’ın önüne topu bıraktı, Ozan da ilk golün benzeri şekilde topu ağlara yolayarak hem kendisinin, hemde takımın ikinci golünü kaydetti.

86. dakikada penaltı noktası üzerinde kaleciyle karşı, karşıya kalan Cem’in vuruşu kalecide kaldı. Kalan dakikalarda topun kontrolünü elinde tutarak değerlendiren Şahinler 2-0’lık net bir galibiyetle Ziraat Türkiye kupasında tur atlayan taraf oldu.

Pazarspor Teknik Direktörü Adem Neboğlu Maçın ardından açıklamasında,” Of deplasmanından aldığımız üç puanın anlam kazanması için bu maça galibiyet hedefi ile çok ciddi hazırlandık. İlk devre pozisyonlar bulduk ama istediğimiz gibi gelişmese de, ikinci devrede istediğimizi aldık. Bu maçta oyuncularımızı görmek, her kese de şans vermek adına 4-5 farklı oyuncuyla çıktık. Şu an itibarı ile sakat yada eksiğimiz yok Düzce deplasmanına gideceğiz orada da kazanmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.