AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 2015 Genel Seçimleri kapsamında oyunu partisinin İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ile birlikte Atatürk İlkokulunda kullandı.
Sabah saatlerinde oy vermek için okula gelen Ürün, oyunu 2031 numaralı sandıkta kullandı. Oy verme işleminin ardından bir açıklama yapan Ürün, seçimlerin Türkiye’ye hayırlı olması dileğinde bulundu. Ürün açıklamalarında şunları söyledi:
“Hepimiz vatandaş ve seçmen olarak geldik oyumuzu kullandık. İnşallah milletimizin tercihi akşam belli olacak. Bütün vatandaşlarımız bütün iradelerini şuanda oy vermek suretiyle beyan ediyorlar. Sonra bu beyanlar toplanacak İllerde İlçelerde ve Türkiye’nin iradesi ortaya çıkmış olacak. Benim tek dileğim var bugüne kadar seçim sürecimiz bir istisna hariç çok güzel geçti. İnşallah bugün akşama kadar sonuçlarla ve bundan sonra ki yıllarda ülkemiz güvenlik içerisinde bütün seçimlerini yapar tamamlar ve herkeste milletin iradesine saygı duyar. Tabii ki bizde partimiz olarak milletimizin iradesine boynumuz kıldan ince elimizden gelen tüm gayretleri gösterdikten sonra takdire karşı söylenecek bir şey yoktur. Sonuç itibariye hem kendi oyumuz hem de milletimizin oyu hayırlı uğurlu ve bereketli olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”
Milletvekili Ürün ile birlikte oyunu aynı okulda 2034 numaralı sandıkta kullanan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven de, seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulunarak, “Bugün 7 Haziran vatandaşlık görevimizi yerine getirmek için oyumuzu kullandık. Afyonkarahisar genelinde de gördüğümüz kadarı ile geniş bir katılım var. Bir sıkıntı yok elhamdülillah. Sonuçların vatanımıza, milletimizi hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
Aynı okulda oyunu kullanan bir başka siyasi ise AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Remziye Sıvacı oldu.
AK Partili siyasiler oy kullanma işleminin ardından birlikte fotoğraf çektirdiler.