AK Parti Milletvekili adayları Ataşehir’de binlerce kişi ile ‘Sevgi Yürüyüşü’ gerçekleştirdi. Yürüyüşe katılan AK Parti Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, 7 Haziran seçiminin demokrasi için kritik bir eşik olduğunu ifade ederken, Milletvekili adayı Fatma Varank ise, “400 milletvekili ile bu seçimi de geçeceğiz ve iktidar olacağız. İlk sivil anayasayı da biz yapacağız” dedi.
AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlene ‘Sevgi Yürüyüşü’ne AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları çıkarma yaptı. Yürüyüşe, Milletvekili adayları Hurşit Yıldırım, Fatma Varank, Osman Boyraz, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Coşkun Koç, Ayşe Kartal ve Bilal Topçu katıldı. Binlerce vatandaşın da katıldığı yürüyüş AK Parti Ataşehir İlçe Teşkilatının önünden başladı. Yürüyüşe katılan Milletvekili adayı Hurşit Yıldırım, “Ataşehir teşkilatımızla beraber sevgi yürüyüşü gerçekleştiriyoruz. Bu hem milli iradeye, milli egemenliğe ve yeni Türkiye’ye selam olsun diyoruz. Bizler 13 yıldır iktidarda olmamıza rağmen aslında iktidarın yıpranması gerekirken, tam aksine yeni söylemleri ve yeni Türkiye’yi söyleyen sadece ve sadece AK Parti. 7 Haziran’dan sonra yeni Türkiye inşasında ikinci yarı için her şey hazır. İşte teşkilat hazır, halkımız hazır. 7 Haziran demokrasi için muhteşem bir eşik olacak” şeklinde konuştu.
AK Parti Milletvekili adayı Osman Boyraz, “Bugün Ataşehir teşkilatımızla birlikte, milletvekili adaylarımızla birlikte ‘Sevgi Yürüyüşü’nü gerçekleştiriyoruz. Artık seçimlere saatler kala teşkilatımızın heyecanı zirvede. Coşkusu zirvede. İşte gördüğünüz gibi arkada binlerce kişi bugün ki bu coşkuya ortak olmak, bu heyecana ortak olmak için burada. Milletimizden teveccüh gören AK Parti hareketi milletle birlikte yürüyüşüne Ataşehir’de de devam ettirecek inşallah. 7 Haziran seçimlerinde bir kez daha bu aziz milletimiz, hakkın, adaletin ve milli iradenin yanında tavır sergileyecek” diye konuştu.
Vatandaşları 7 Haziran’da sandıkta oy kullanmaya davet eden Milletvekili adayı Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, “Son birkaç gün kaldı ve özellikle bizim dün başlattığımız İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan ‘Sensiz Olmaz’. Katılımcı demokrasi, çoğulcu demokrasi, demokrasinin olmazsa olmazıdır. O nedenle bütün vatandaşlarımızı sandığa oy kullanmaya ve kendi millet iradesine sahip çıkmaya davet ediyoruz” şeklinde çağrıda bulundu.
Milletvekili adayı Fatma Varank ise, “Görüyorsunuz burası Ataşehir. Ataşehir’deki coşku Türkiye’deki coşkunun bir göstergesi. Ataşehir’de biz böyle coşkuyla yürüyorsak, Türkiye’de şahlanacağız Allahın izni ile. İnşallah 400 milletvekili ile bu seçimi de geçeceğiz, iktidar olacağız. İnşallah ilk sivil anayasayı da biz yapacağız” ifadelerini kullandı.
Küçükbakkalköy ve İçerenköy’de sokakları ve caddeleri dolaşan Milletvekili adayları ve partililer, vatandaşları selamlayarak çiçek dağıttı.