AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, partisinin pazar günü düzenleyeceği İstanbul mitingi öncesi, Maltepe’deki alanda çalışmaları inceledi. Miting alanında çalışmaların sürdüğünü belirten Temurci, “İstanbullular meydandan istikrarın devamı için bir ses versinler istiyoruz” dedi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, pazar günü yapılacak olan miting öncesi Maltepe sahildeki miting alanında incelemelerde bulundu. Burada çalışmalarla ilgili bilgi alan Temurci, alanı dolaşarak çalışanlardan bilgi aldı. Miting alanındaki çalışmalarla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Temurci, “Şuanda miting alanında ilk işimiz iskeleyi kurmaktı. Görüyorsunuz iskeleyi kurduk. Şuanda özellikle giydirmeleri yapılıyor. İnşallah 2 gün içerisinde mitinge hazır hale gelmiş olacak. Biz şuanda arkadaşlarımızla özellikle acil durumlarda koridorlar oluşturmaya çalışıyoruz. Burada 120’ye yakın sağlık kabini olacak. Mescidimizden bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak burada bir alan olacak ve 82 tane gemimiz buraya yanaşacak. Yaklaşık 5 bin civarında otobüsümüz gelecek. Arka tarafta çok büyük bir park yapıldı. Buraya metrobüs veya metro ile gelenler için ring seferler koyduk, hem metrobüse, hem metroya. Onlar buraya rahat bir şekilde ulaşacaklar. Deniz yoluyla gelenler zaten yürüme mesafesinde arka tarafta inecekler ve buraya doğru yürüyecekler” şeklinde konuştu.
Mitinge gelecek vatandaşlara da çağrıda bulunan Temurci, “Bütün İstanbulluları pazar günü saat 16.00’da buraya bekliyoruz. Niye bekliyoruz? Çünkü İstanbullular bu meydandan istikrarın devamı için bir ses versinler istiyoruz. Biz İstanbul’uz. Dolayısı ile AK Parti ışığının doğduğu bu şehirde AK Parti teşkilatları değil, İstanbul’un ve Türkiye’nin geleceğine herkesin bu meydandan sahip çıkarak, demeleri gerekir ki ‘biz buradayız.’ Biz buradayız demek isteyen herkesi 17 Mayıs’ta saat 16.00’da buraya davet ediyorum. İnşallah burada çok güzel bir mitingi gerçekleştireceğiz” diye konuştu.