AK Parti Milletvekili adayı Rabia İlhan, Pendik’te huzurevini ziyaret etti. İlhan, “AK Parti İktidarı döneminde yaşlılar ve engellilerle ilgili devrim niteliğinde yenilikler yapıldı” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Rabia İlhan, seçim çalışmaları kapsamında Pendik’te ziyaretlerini sürdürdü. Burada huzurevini ziyaret eden İlhan, yaşlılarla sohbet etti. İlhan, sohbet etiği yaşlı bir kadının kitap okumasına hayran kaldı. Seçime 15 gün kaldığını hatırlatan Rabia İlhan, “13 Nisan’dan bu yana sahadayız. Gördüğümüz tablo bizi çok memnun ediyor ve aynı zamanda bir bahar havası içerisinde bir bahar şenliği içerisinde seçimlere doğru yol alıyoruz” dedi.
AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’de yaşlılar ve engellilerle ilgili devrim niteliğinde yenilikler yapıldığını belirten İlhan, “Bunları bugün gezdiğimiz gördüğümüz her yerde idrak ediyoruz” şeklinde konuştu.
Huzurevi işletmecisi kadına da teşekkür eden İlhan, “Bu işler sadece para ile ve para için yapılacak işler değil. Öncelikle merhamet ister, sabır ister ve güler yüz ister ve bu tür sivil toplum bilinci içerisinde hareket eden insanların ben bu toplumun yaralarını sarma noktasında faydalı olacağına inanıyorum ve partimizin de bu tür insanların önünü açtığını görüyorum. Aynı zamanda biz AK Parti olarak dünyada eşi benzeri olmayan sadece bir siyasi hareketi temsil eden değil aynı zamanda toplumun yaralarını sarmakla kendini bir fiil gönüllü olarak vazifeli hisseden bir teşkilata sahibiz” diye konuştu.