Pendik’teki ‘Sevgi Yürüyüşü’ne katılan milletvekili adayları, yürüyüşün ardından Çevre Şenliği’nde çocuklarla yarışmalara katıldı.
AK Parti Milletvekili adayları Şeyma Döğücü, Rabia İlhan, Hulisi Şentürk, Mehmet Ali Pulcu ve Mustafa Özmen, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve çok sayıda partili, Çamçeşme Mahallesi’nde ‘Sevgi Yürüyüşü’ yaptı. Yürüyüş sırasında vatandaşları selamlayan milletvekili adayları, daha sonra Çamçeşme Parkı’ndaki Çevre Şenliği’ne katıldı. Burada çocuklarla halat çekme yarışına katılan milletvekili adayları Rabia İlhan ve Şeyma Döğücü, çocuklarla doyasıya eğlendi. Yarışma kıran kırana geçerken, Milletvekili adayı Şeyma Döğücü, “Şike yaptılar. Ben kazanacaktım yine. Çok güzel çok eğlenceli. Başkanımıza teşekkür ediyoruz bize çocukluğumuzu yaşattığı için. Biz çok severek, çok eğlenerek çalıştık. Milletimizle bir arada olmak, çocuklarla bir arada olmak harika bir şey. Bundan sonra nasip kısmet diyoruz” şeklinde konuştu.
Çocuklarla halat yarışı yapan Rabia İlhan ise, “Son günlere geldik. Çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki eğlence ile birlikte bugünün yorgunluğunu atmış olduk. Allah hayırlısı nasip eder, inşallah muvaffak oluruz” diye konuştu.
Bayrak yarışının startını veren Milletvekili adayı Mehmet Ali Pulcu, “Her günümüz çok neşeli geçiyor. Pendik dün Başbakanımıza ve tüm Türkiye’ye keyifli bir gün yaşattı. Bugünümüz hamdolsun ak, yarınımız daha da ak olsun” dedi.
Milletvekili adayı Mustafa Özmen, “Çevre günü münasebeti ile bu mutluluğu görmek lazım. Halkımızın olsun, çocuklarımızın olsun, bu neşesine, mutluluğuna katılmak bizi de mutlu etti. İnşallah 7 Haziran’da da aynı şekilde mutlu olacağız millet olarak, devlet olarak” şeklinde konuştu.
Çuval yarışını başlatan Milletvekili adayı Hulisi Şentürk ise, “Seçime sadece 2 gün kala artık halkımızın bu konudaki tercihi açıkça ortaya çıkmaya başladı. Türk milleti istikrar diyor, Türk milleti hizmetin devamı için AK Parti’yi desteklemeye karar vermiş gözüküyor. Hakkımız’da ve halkımız hakkında da hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.
Çocukların ve milletvekili adaylarının katıldığı şenlik renkli görüntülere sahne oldu.