AK Parti Milletvekili adayları yarın yapılacak “Büyük İstanbul Mitingi” öncesi Maltepe sahilindeki miting alanına çıkarma yaptı. Burada incelemede bulunan milletvekili adayları, daha sonra sahilde koşu yapıp, vatandaşlarla selamlaştı. Koşu sırasında renkli görüntüler ortaya çıktı.
AK Parti Milletvekili adayları sabahın erken saatlerinde Maltepe sahildeki miting alanına gelerek incelemede bulundu. Yarın yapılacak Büyük İstanbul Mitingi öncesi hazırlanan alana AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci’nin yanı sıra AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Osman Boyraz, Hulisi Şentürk, Adem Sefer, Ravza Kavakçı Kan, Coşkun Koç, Mustafa Özmen, Mustafa Demiral ve çok sayıda partili geldi. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan milletvekili adayları, bir süre AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile sohbet etti. Daha sonra alandan ayrılan milletvekili adayları sahilde bir süre koştu. Milletvekili adaylarının bu koşusuna bando takımı da eşlik etti. Yaklaşık yarım saat süren koşu sırasında renkli görüntüler oluştu. Koşunun ardından sahilde oturan vatandaşlara yönelen milletvekili adayları, vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet etti.
“2 MİLYON İNSANIMIZIN KATILIMI İLE BÜYÜK BİR MİTİNG YAPACAĞIZ”
Maltepe sahilinde yapılan koşunun ardından konuşan AK Parti Milletvekili Adayı Osman Boyraz, yarın 2 milyon kişinin katılımı ile büyük bir miting yapacaklarını söyledi. Boyraz, “Bütün İstanbul milletvekili adaylarımızla bir farkındalık oluşturmak adına sportif bir eylemi hep birlikte beraber yapıyoruz. Maltepe sahilde bu gördüğümüz alanda yarın inşallah en az 2 milyon insanımızın katılımı ile büyük bir miting yapacağız. Hem miting alanını yerinde görmek, eksiklikleri gidermek anlamında belediye başkanlarımız ve milletvekili adaylarımızla, biraz önce de il başkanımız da geldi. Hem de sahilde spor anlamında bir koşu yapıp hem vatandaşlarımızla hemhal olmak hem de onlarla beraber hareket etmek için bugün güzel bir organizasyon düzenledik” şeklinde konuştu.
Milletvekili Adayı Mustafa Özmen ise, “Seçim öncesinde çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz tabi. Durmak yok koşmaya devam dedik. Ritimli bir şekilde başladık, maraton şeklinde devam ediyoruz 14 yıldır. İnşallah böyle de devam edecek” dedi.
Coşkun Koç, “Gördüğünüz gibi hiç yorulmadık. Çok güçlüyüz bu teşkilatlarımızın gücünü gösteriyor. İnşallah seçimde de göreceksiniz, anayasayı değiştirecek 400 milletvekilini çıkaracağız” şeklinde konuştu.
Koşuya katılan Milletvekili Adayı Ravza Kavakçı Kan ise, “Teşkilatlarımızla zaten durmak yok yola devam diyorduk. Biz sahada her gün koşuyoruz teşkilatlarımızla beraber. Esnaf ziyaretlerimizle, ev buluşmalarımızla. Bugün de onun tatlı bir sporla taçlandırılmış hali olsun dedik. Hedefimiz 400 milletvekili denmişti ama biz 550 milletvekili alacak şekilde devam edeceğiz gece gündüz” dedi.
Siyasetin uzun bir maraton olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Mustafa Demiral ise, temponun seçimler yaklaştıkça artacağını söyledi. Koşunun ardından sahilde vatandaşlarla selamlaşan milletvekili adayları, samimi bir ortamda vatandaşlarla sohbet etti.