AK Parti Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sevgi yürüyüşleri ile tamamladı. Kartal’da bir araya gelen binlerce kişi Milletvekili adayları ile yürürken, Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, “Türkiye’de savaş yapmak isteyenlere karşı, Türkiye’de mühendislik yapmak isteyenlere karşı bu millet en doğru cevabı verecek” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları seçim çalışmalarını Anadolu yakasındaki ilçelerde yaptığı sevgi yürüyüşleri ile tamamladı. Yürüyüşlerin yapıldığı ilçelerden biri olan Kartal Cevizli Mahallesi’nde bir araya gelen binlerce kişi Milletvekili adayları Erol Kaya, Hüseyin Yayman ve Ayşe Kartal’ın da katılımı ile yürüyüş yaptı. Vatandaşlara çiçek veren milletvekili adayları, balkonlara çıkan vatandaşları selamlayarak uzun bir süre yürüdü.
Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, “Seçime artık sayılı saatler kaldı. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birine gidecek. Bu Türkiye’nin istikrar seçimi, istikrarının seçimi ve istikbalinin seçimi. Biz şuna inanıyoruz. Milletimizin sağduyusuna, milletimizin ferasetine, milletimizin hikmet sahibi olduğuna inanıyoruz. Milletimiz en doğru kararı verecek. Türkiye’de psikolojik savaş yapmak isteyenlere karşı, Türkiye’de mühendislik yapmak isteyenlere karşı bu millet en doğru cevabı verecek. Bu oyunları milletimiz bozacak inşallah” şeklinde konuştu.