AK Parti Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, “Biz milletimizin efendisi değil, hizmetkarıyız diyerek yola çıktık. Ve bunu da hem yerel yönetimlerde hem de hükümet yönetiminde en güzel şekilde eserlerimizle ortaya koyarak göstermiş olduk” dedi.
AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Berat Çonkar ile Milletvekili adayı Ayşe Kartal, Ümraniye meydanında düzenlenen 11. Meslek Edindirme Sergisi’nin açılışına katıldı. Ümraniye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen serginin açılışına milletvekili adaylarının yanı sıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Programda bir konuşma yapan AK Parti Milletvekili Ahmet Berat Çonkar, Ümraniye’ye her geldiğinde güzel hizmetlere tanıklık ettiğini belirterek, “Gerçekten bu AK Parti’nin milletimizin hizmetkarı olarak nasıl bir anlayış içerisinde çalışma yaptığımızın en güzel göstergesi. Evet siyaset bir mücadeledir ama bir hizmet mücadelesidir. İnsanımız için, toplumumuzun farklı kesimleri için ne düşünüyoruz. Onlar için neler yapıyoruz. Nasıl hizmetler yapıyoruz. İşte bunun mücadelesidir bunun yarışıdır. Bunun ötesindeki faaliyetler ise siyaset alanının dışındadır. Onlar başka şekilde tanımlanır” şeklinde konuştu.
Seçimlere yönelik mesaj da veren Çonkar, “Ben milletvekiliniz olarak bu genel seçimler öncesinde sizlerle şu mesajı paylaşmak istiyorum. Biz AK Parti olarak bir anlayışla yola çıktık. Biz milletimizin efendisi değil hizmetkarıyız diyerek yola çıktık. Ve bunu da hem yerel yönetimde hem de hükümet yönetiminde en güzel şekilde eserlerimizle ortaya koyarak göstermiş olduk. Bundan sonra da inşallah bu yolda devam etmek azminde olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti olarak yeni Türkiye hedeflerini de açıklayan Çonkar, “Yeni Türkiye diyoruz. Yeni Türkiye’de demokratik gelişmişliği, demokratik hakları daha da ileri taşımak istiyoruz. Ekonomimizi üretim odaklı, istihdam odaklı bir şekilde daha da iyi bir noktaya taşımak istiyoruz. Şehirlerimizi daha da yaşanılabilir, insana dönük bir anlayışla yeniden şekillendirmek için milletimizden destek bekliyoruz. Daha onurlu ve lider bir ülke olabilmek için bölgesinde ve dünyada örnek bir ülke olabilmek için milletimizin desteğini istiyoruz. Ben inanıyorum ki milletimiz bu hizmetlerin karşısında bizlere olan desteğini sürdürecektir” diye konuştu.
Milletvekili adayı Ayşe Kartal ise, “Mucizeleri gördüm. Serginin ismi aslında çok hoşuma gitti. İnce İşler. Tam kadına göre. Evet ince işler bizim işimiz. Hep derler ya toplumda kadının değdiği el. Evet kadının değdiği el ince işler. Aynı anda kadınlar birçok şeyi düşünebiliyorlar. Hem politika yapabiliyorlar hem işlerine gidebiliyorlar hem evlerini idare ediyorlar. Hem de böyle güzel ince işler yapıyorlar. Onun için böyle uğraşlar, böyle çabalar çok güzel” dedi.
Milletvekili adayları Ahmet Berat Çonkar ve Ayşe Kartal, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ile kurdeleyi keserek serginin açılışını yaptı.