AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, muhalefet partilerinin paralel örgütle iş birliği yaparak AK Parti’ye karşı mücadele ettiğini belirterek, “Bütün çabaları, bütün gayretleri aman AK Parti büyük bir çoğunlukla gelip yeni bir Anayasa’yı Türkiye’ye kazandırmasın” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Mehmet Muş ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Adem Sefer, AK Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından düzenlenen sıra gecesine katıldı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır ve çok sayıda gencin katıldığı programda türküler seslendirildi. Gecede bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, “7 Haziran seçimlerine 40 günün altında bir zaman kaldı. 1950’den itibaren yapılan, düzenli olarak yapılan seçimlerin belki de en önemlisini 7 Haziran 2015 tarihinde icra edeceğiz. Şöyle bir başımızı kaldıralım ve neler olduğuna bakalım. Karşıda muhalefet partilerinin tamamı, artı paralel örgüt, hep beraber topyekün AK Parti’ye karşı mücadele veriyorlar. Teker teker yetmiyor. İkişer ikişer yetmiyor. Üçer üçer yine yetmiyor. Yanlarına bir de paralel örgütü alıyorlar” ifadelerini kullandı.
Muhalefeti de eleştiren Muş, “Bütün çabaları, bütün gayretleri aman AK Parti büyük bir çoğunlukla gelip yeni bir Anayasa’yı Türkiye’ye kazandırmasın. Bizim güçlü bir Anayasa’yı yapacak bir çoğunlukla geleceğimizi bildikleri için bütün güçleri ile direniyorlar. İşte bizler 7 Haziran akşamında Türkiye’ye, İstanbul’a ve Üsküdar’a öyle güzel bir sevinci, öyle büyük bir zaferi yaşatalım ki, milletimize yıllardır vaat edilen o yeni Anayasayı ve onun içinde başkanlık sistemini kazandıralım” şeklinde konuştu.
AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Adem Sefer ise, birilerinin hesaplarının tutmayacağını ve AK Parti’nin yine güçlü bir şekilde iktidara geleceğini söyledi. Gençlerin büyük bir ilgi gösterdiği sıra gecesi, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.