AK Parti Milletvekili Alev Dedegil, 2023 yılı hedeflerine aynı azim ve aynı kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, “Türkiye çok daha aydınlık yarınlarda buluşacak” dedi.
AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Alev Dedegil ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Özlem Zengin, Maltepe’de ‘2023 Vizyonunda Yeni Türkiye Yolunda Kadın Buluşması’ programına katıldı. Dedegil ve Zengin kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Programda bir konuşma yapan Milletvekili Alev Dedegil, “Tabi AK Parti’den bahsetmek için AK Parti’nin icraatlarını tek tek burada anlatmaya gerek yok. Artık AK Parti’yi sadece Türkiye’de değil Dünya’da tanımayan hiç kimse kalmadı” dedi.
AK Parti’nin dünyada tanınmasının sebeplerini anlatan Dedegil, “Sizlerin desteği, güveni oldukça evelallah bizim sırtımız yere gelmez. Ben öyle düşünüyorum. Ve millet diyorum. Milletle birlikte siyaset diyorum. Her zaman bu millet için daha çok özgürlük, daha çok vefa, daha çok demokrasi diye çıktığımız bu yolculukta, inşallah 7 Haziran’dan sonra da sizlerin destek ve güveni ile biz hizmet etmeye devam edeceğiz. AK Parti ile birlikte yola devam edeceğiz. Durmak yok yola devam diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Bir kez daha destek beklediğini dile getiren Dedegil, “Allah bu millete ayrılık göstermesin. Böyle bir olalım, birlik olalım. Hep birlikte çok büyük Türkiye olalım. İnşallah 2023 hedeflerimize bu güçle, bu azimle, bu çalışkanlıkla girelim. Eksik olan olmuş olabilir. Halihazırda yapılması gerekenler olabilir. Türkiye’yi oralardan alıp buralara getiren AK Parti, inşallah bu dönemde de kalanları tamamlayacak. Türkiye çok daha aydınlık yarınlarda buluşacak” diye konuştu.