AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı.
Sultangazi Habipler’de düzenlenen sevgi yürüyüşüne AK Parti Marmara Bölgesinden Sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcısı, AK Parti Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Baha Öğütken, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve çok sayıda partili katıldı.
Yürüyüş öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, “Vatandaşımızın heyecanını yaşıyoruz. Bugün Sultangazi de halkımızla milletimizle el ele yürüyoruz. Her gittiğimiz kapıda bizi güzel bir şekilde ağırlıyorlar. Bize Ahmet Davutoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan’dan bahsediyorlar. Biz de bundan son derece memnunuz” dedi.
AK Parti Milletvekili Öğütken, bu sabah Gaziosmanpaşa’da işadamlarıyla bir araya geldiklerini söyleyerek, “İşadamlarımızın hiç biri muhalefetin vaatlerine inanmıyor. Olmayacak şeylerden bahsediyorlar. Ülkenin ekonomisini bu saate kadar anlayamamışlar. Bugüne kadar çivi çakmamışlara bu işleri teslim ederseniz, böyle atıp tutarlar. 4 sene değil altı ayda biriktirdiklerimizin hepsini götürürler. Zaten daha evvel ki yaptıklarını gayet iyi biliriz. Hiçbir zaman başarıları olmayanlar, sadece vaat ediyorlar. Halkın karnı tok bunlara. Halkımız bunların sadece kandırma vaatlerini olduğun ifade ediyor. Halkımız bunlara inanmıyor. Bunu da sandıkta gösterecek” diye konuştu.
Bu seçimin zor bir seçim olduğunu söyleyen Öğütken, “İnsanlara vaatler veriyorlar. Olmayacak şeylerden bahsediyorlar. Ülkemizin 12 senede geldiği bu güzellikleri, halkımız görüyor. Bunlarla birlikte yaşıyor. Bizim hizmet siyaseti yaptığımızı biliyorlar. Birileri gibi atıp, tutmuyoruz. Karşılığında hep hizmet siyaseti yapıyoruz. Her gittiğimiz ilde ilçede kitapçıklar halinde hizmetler yapmışız. Öyle bir iki sayfa değil. Yüzlerce hizmetimiz var her yerde. Onun için AK Parti halkımız tarafından, milletimiz tarafından destekleniyor. İnşallah 7 Haziran günü hep beraber yüzümüz gülecek. 8 Haziran günü yola devam diyeceğiz” şeklinde konuştu.
Dev Türk bayrağıyla gerçekleşen yürüyüşte AK Partili Ahmet Baha Öğütken vatandaşlara karanfil dağıtarak, destek istedi. Bir çocuk bu sırada Öğütken’in boynuna sarılınca renkli görüntüler oluştu.