AK Parti Milletvekili adayı Ayşe Kartal, İstanbul’da etkili olan yağmura rağmen sokak sokak dolaşarak seçim çalışmalarına devam etti. Yağmurluğunu giyip, esnaf ziyaretinde bulunan Kartal, “Bu seçim çok önemli. Birçok değişimi yapmak istiyoruz hükümet olarak, devlet olarak. Bu değişimi yapabilmemiz için de elimizin kuvvetli olması lazım” dedi.
Seçim çalışmalarını Tuzla’da sürdüren AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Ayşe Kartal, yağmurluğunu giyerek sokak sokak seçim çalışmalarını sürdürdü. Yağmurlu havaya rağmen esnafı ziyaret etmeyi sürdüren Ayşe Kartal, “Refah içinde bir memlekette hepimiz refah içinde oluruz. Onun için bu tür zamanlarda sorumlu davranmak lazım. Çünkü bu her gün kullanacağınız bir şey değil. Bu oyun sorumluluğu 4 yıl boyunca hepimizin üstünde olacak. Seçimlerimizi doğru yapmamız lazım ki daha sonra da bunun bedellerini ödemeyelim. Bu seçim çok önemli. Bir çok değişimi yapmak istiyoruz hükümet olarak, devlet olarak. Bu değişimi yapabilmemiz içinde elimizin kuvvetli olması lazım. Başbakanımıza verdiğimiz 400 milletvekili sözünü tutmamız lazım” dedi.
Esnafla sohbet eden Ayşe Kartal, “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Müthiş bir ekiple birlikte bütün alanı tarıyoruz. Biraz tabi yağmur var engel olmaya çalışıyor ama bize hiç bir şey engel değil. Çok güzel çalışmalar yaptık. Hastane ziyareti yaptık, esnafımızın elini sıktık, duasını istedik. Oylarına talip olduk” şeklinde konuştu.