AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan, "Türkiye’nin yüksek, bölgesinde güçlenen bir ülke olması noktasında son nefesimize kadar çalışacağımızı ifade etmek isterim" dedi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Muş Milletvekili Mehmet Çakan, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Erdoğan, bir gazetede yer alan hakkındaki iddiaların yalan ve iftira olduğunu belirtti. Erdoğan, "Yeni anayasa ve başkanlık sisteminin inşasına yönelik yeni Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşması yolunda çalışmalarımıza durmadan ve yılmadan devam edeceğiz. Bu şuur ile 2023 hedeflerine ulaşma yolunda Risale-i Nur prensiplerinden sarfı nazar edildiğinde geçmişte olduğu gibi bugün de çatışmacı ve ihlasa ve uhuvvete zarar verici hareketler meydana geliyor. İstediğimiz odur ki, Bediüzzaman Said Nursi’nin yaptığı, öğrettiği, tavsiye ettiği hareket metoduna, üstadı sevenlerin bunu tabi olmalarıdır. Milletimizin hayat damara olan İslam’ı alakasının tesisi, güçlendirilmesi, fethin bir yadigarı olan Ayasofya’nın 80 yıllık esaretinin bitirilmesi, asli hüviyetine kavuşturulması, tarih, medeniyet ve alemi İslam ile bizi buluşturacak olan endamının yazı dili Osmanlıca’nın eğitim ve öğretimimize iliğimi yapılan iyileştirmenin devam etmesini niyaz ederim" dedi.
Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün açıklamalarına ilişkin, "Türkiye’nin yüksek, bölgesinde güçlenen bir ülke olması noktasında son nefesimize kadar çalışacağımızı ifade etmek isterim" diye konuştu.