AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Fatma Benli ve Muharrem Baltacı, Diriliş Türkiye ve ANKA gruplarının düzenlediği “Sosyal Medyada AK Parti” konulu sempozyuma katıldı. Fatma Benli, “Haziran seçimleri belki de ömrümüzün 25 senesini etkileyecek” dedi.
Diriliş Türkiye ve ANKA gruplarının “Sosyal Medyada AK Parti” konulu toplantısına AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayları Fatma Benli ve Muharrem Baltacı’nın yanı sıra gazeteci-yazar Süleyman Özışık katıldı. Toplantıda konuşan gazeteci-yazar Süleyman Özışık, muhalefeti eleştirerek, “DHKP-C’li militanların alnına lanetli buseler koyacak muhalefet liderleriyle bir arada olacak değilim. Milyonların iyiliğini kendi menfaatlerinin gerisinde tutan sözde cemaat liderinin arkasından gidecek değilim. Pek tabii ki milletin tercihlerini ve iyiliğini ön plana çıkaran bir partinin, dava partisinin yanındayım. Bununla da iftihar ediyorum” dedi.
“ASGARİ ÜCRET AÇIK ARTIRMAYA ÇIKTI”
Asgari ücretin açık arttırmaya çıktığını söyleyen Özışık, “Asgari ücret açık artırmaya çıktı. Anket şirketleri her seçim gaz verir. AK Parti eriyor, muhalefet partileri koptu gidiyor derler. Sayın Kılıçdaroğlu’nu anket şirketleri gaza getiriyor. O yüzden Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçimi kaybettiğine inandıramıyorlar. Sayın Kılıçdaroğlu, en son cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52’nin yüzde 38’den büyük olduğun beş günde anladı. Bundan sonra bir şey olmaz ama maalesef 4-6 aydır yeni bir şer planlanıyor. Nerden ne şekilde gelecekleri belli değil, lütfen dikkatli olun” diye konuştu.
AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Benli ise, Türkiye’nin içeride ve dışarıda çok fazla düşmanı olduğunu belirterek, “Bu biraz endişeye sevk etse de bunların üstesinden gelecek gücümüz var. Türkiye gerçekten çok büyük ülke. Ekonomik anlamda 17. sırada olmasından bahsetmiyorum. Türkiye bütün dünyaya liderlik yapabilecek kapasitede. Ayağına çelme takma isteyecek ne kadar fazla şey olursa olsun bunların hepsini bertaraf edecek güçte” şeklinde konuştu.
“HAZİRAN SEÇİMLERİ BELKİ DE ÖMRÜMÜZÜN 25 SENESİNİ ETKİLEYECEK”
28 Şubat’ta çok fazla sıkıntılar yaşandığını söyleyen Benli, “O zaman kardeşimizle beraberdim. Okulu bırakmak zorunda olanlar oldu. Memuriyetten ayrılmak zorunda olanlar oldu. Hayatınızda ne kadar çok engellemeler olursa olsun doğru bildiğiniz yolda olduğunuz sürece Rabbim bizi bir yerlere getirecek. Eğer ekonomik istikrarın devam etmesini istiyorsak siyasi anlamda da istikrara devam etmeliyiz. Koşan bir ülkenin yavaşlama lüksü yok. Önünde engeller ne kadar çok olursa olsun tökezleme şansımız yok. Haziran seçimleri belki de ömrümüzün 25 senesini etkileyecek. Çünkü çözüm sürecinin başarılı olup olmadığı, ekonomik istikrarın devam edip etmeyeceği, yeni anayasanın gelip gelmeyeceği bu dönemde belli olacak. O yüzden Cumhurbaşkanımızın bize verdiği hedef 400 milletvekili. 400 milletvekilini beraberce Meclis’e getirecek güce sahibiz. Bunun için hep beraber mücadele etmeliyiz” ifadesini kullandı.