Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı Lütfi Elvan, seçime bir hafta kala Türkiye’deki istikrarı bozmak izin muhalefet, bazı yayın organları ve paralel yapının işbirliği içinde olduğunu söyledi. Elvan, görüşü ne olursa olsun herkesi oyunu kullanmak için sandığa gitmeye davet etti.
Antalya’da basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Lütfi Elvan, seçimlere 6 gün kaldığını ve milletvekili adayları, il başkanı, büyükşehir belediye başkanı, diğer belediye başkanları ve partinin gençlik kolları, kadın kollarıyla bir takım ruhu halinde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, vatandaşlardan sandığa gitmelerini istedi. Her bireyin kendi düşüncesini, kendi görüşünü bu demokratik ortamda sandığa yansıtması gerektiğini düşündüğünü söyleyen Elvan, "Bu açıdan inşallah özellikle oylamaya katılım seçmenin büyük kısmıyla olur, genellikle yüzde 80-85 bandında olan katılım bandının bu seçimde daha yukarılara çıkmasını bekliyoruz. Vatandaşlarımızın görüşleri düşünceleri ne olursa olsun mutlaka sandığa gitmelerini öneriyorum" dedi.
"İSTİKRAR KARŞITI GRUPLAR ÇALIŞMAYA BAŞLADI"
Özellikle son günlerde Türkiye’deki mevcut istikrardan rahatsız olan kesimlerin yoğun bir şekilde bir bütün olarak AK Parti aleyhine çalıştıklarına dikkat çeken Elvan, "Muhalefet grupları, onları destekleyen bazı medya organları ve paralel yapı işbirliği halinde Türkiye’de bu mevcut istikrarın devamını ortadan kaldırıcı bir takım girişimlerde bulunuyorlar ama başarılı olamayacaklar. Milletimiz sağduyu sahibidir bu seçimden de zaferle çıkacağız, milli irade yine hakim olacak, Türkiye gelişmeye, büyümeye, kalkınmaya devam edecek, bu konuda kaygımız, tereddüdümüz yok. Herkes 8 Haziran sabahı istikrar istediğini söylüyor, 8 Haziran sabahında da Türkiye büyümeye, kalkınmaya devam edecek" şeklinde konuştu.