AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa milletvekili adayı Nureddin Nebati, ziyaret ettiği Organize Sanayi Bölgesi’nde işçilerle karavanadan yemek yedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, seçim gezileri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile birlikte Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları gezdi. İplik, çuval, tekstil ve plastik fabrikalarını gezen Nebati, fabrika sahipleri ve sorumlularından personel sayıları, ihracat ve üretimleri hakkında detaylı bilgi aldı. Çalışanlarla da sohbet eden Nebati ile berberindeki belediye başkanları Güvenç ve Ekinci, ikaravanadan yemek alarak, işçi kadınların arasına oturdu. Nebati ve belediye başkanları uzun süre işçilerle sohbet etti. İşçilerin sorunlarını da tek tek dinleyen Nebati ve belediye başkanları, 2002 öncesindeki Türkiye’yi anlattı.
Yeni Türkiye için destek isteyen Nebati, “2002 öncesindeki Türkiye’de huzursuzluk, güvensizlik vardı. Çiftçi aldığı mahsulden, çalışanlar aldıkları maaşlardan memnun değildi. Bırakın sıralarda defter kitabı, öğretmen, hatta okul bile yoktu. Şimdi ise hemen herkeste klimalı araçlar, traktörler var. Her şeyden önce huzur var, güven var, istikrar var. Gençler bilmez ama o günlerde yetişen insanlar neler yaşandığını çok iyi biliyor” diye konuştu.