AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Özmen, Ataşehir’de bir okulda kütüphane açılışı yaptıktan sonra kan bağışı kampanyasına destek vermek için Kızılay çadırını ziyaret etti. Eğitimin önemine değinen Özmen, “Hedeflediğimiz ve ülkenin hak ettiği noktalara gelme noktasında ciddi mesafeler kat edildi” dedi.
AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Mustafa Özmen, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu ve beraberindekilerle Ali Nihat Tarlan İlkokulu’nun kütüphanesini hizmete açtı. Özmen açılışın ardından okulun bahçesine Kızılay tarafından kurulan çadırı ziyaret etti. Özmen, yetkililerden Kızılay çadırında kan bağışı kampanyasıyla ilgili bilgi aldı. Eğitimin önemine değinen Özmen, “Eğitim çok önemli. Bilinçli toplum olunması açısından. Halkımız da bu konuda iyi bir noktada. Çalışmalar devam ediyor. İnşallah hedeflediğimiz ve ülkenin hak ettiği noktalara gelme noktasında ciddi mesafeler kat edildi” şeklinde konuştu.
AK Parti hükümetinin Milli Eğitim bütçesini ön plana çıkardığını ve fazla bütçe ayırdığını hatırlatan Özmen, “Bilgi şuan tabi ki en önemli güç. Bilginin olması için de eğitim ve öğretimin önemi büyük. Tabii bilinçli bir eğitim yani ülkenin, milletin ve vatandaşın faydasına olacak şekilde bir eğitim verilirse o toplumda barış, huzur ve kardeşlik olur. Kendi değerlerimizi tabi kendi medeniyet kültürümüzün üzerinde de bina edilirse bu eğitim çok daha verimli ve başarılı olur. Bu nokta da iyi mesafelere geldik. Hükümetimiz ilk defa Cumhuriyet tarihinde Milli Eğitim’in bütçesini en ön plana çıkardı” diye konuştu.