AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili adayı Tülin Mazlumoğlu Kestane, “Seçim süresince büyük bir özveriyle demokratik anlayışımızı sahaya yansıttık. Şimdi Türkiye seçimini yapacak. Biz sandıktan çıkacak her karara saygı duyacağız” dedi.
AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayları Mahmut Övür ve Tülin Mazlumoğlu Kestane Bakırköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen sevgi yürüyüşünde vatandaşlarla bir araya geldi. Osmaniye’de bulunan seçim koordinasyon merkezinden başlayan Sevgi Yürüyüşü Bakırköy Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi. Yürüyüşe milletvekili adaylarının yanı sıra teşkilat üyeleri de yoğun katılım gösterdi. Milletvekili adayları, yürüyüş sırasında kendilerine korna çalarak destek veren sürücülere de yol boyunca karanfil dağıttı.
Sandıktan çıkacak her karara saygı duyacaklarını belirten Mazlumoğlu, “Çok büyük bir özveriyle demokratik anlayışımızı sahaya yansıtarak güzel bir seçim dönemi geçirdik. Yarın Türkiye seçimini yapacak. Biz sandıktan çıkan her karara şimdiye kadar olduğu gibi yine saygılı olacağız. Ancak bu dönemde yapılacak olan provokasyonları önlemek istiyoruz. Sonuçlara yönelik provokatif eylemleri de şiddetle kınıyoruz. Dün Diyarbakır’da olan elim hadiseyi de parti olarak şiddetle kınıyoruz. Yaşamını yitiren vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Seçim sonrasında da sandıktan çıkacak bütün neticeleri demokratik anlamda destekliyor ve hakkaniyet anlamında güveniyoruz. Seçimin güvenli olması için hükümet olarak elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
AK Parti’nin Türkiye’yi temsil ettiğini belirten Mazlumoğlu, “Malum cepheler seçim kampanyalarını tehditle yönetti. İnsanları korkutarak yöne vermeye çalışıyorlar. Ama biz Allah’tan başka hiçbir şeyden korkmayan bir milletiz. Sandık başına gittiğimizde de en doğru kararı korkusuzca, provokatif hiçbir yaklaşıma boyun eğmeden vereceğimizi biliyoruz. Allah’ın izniyle de doğudaki vatandaşlarımız temsilcilerinin AK Parti’de olduğunu biliyorlar. AK Parti’de olan her milletvekili herkesi temsil ediyor. Bizim milletvekili adayı profilimiz Türkiye demografisini ve bütün kitleyi bire bir temsil etme kabiliyetine sahiptir. Dolayısıyla doğuda batıda her yerde herkes kendi temsillerini bizim partimizde bulacaktır” diye konuştu.
Mazlumoğlu,”Barış ortamında demokratik bir seçim olacağına inanıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sandığa davet ediyorum. Oy katılımının yüksek olmasını istiyoruz. Katılım ne kadar artarsa milletin temsili de o oranda artacaktır. Herkesi sandığa davet ediyoruz. Vatandaşlarımızın oy kullandıktan sonra sandıklara sahip çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.