AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Altındağ ilçesinde yaklaşık 20 bin kişiyi temsil eden ve artık AK Parti’ye oy vereceklerini söyleyen Ekrem Altun’a AK Parti rozetini taktı.
Seçim çalışmalarını Altındağ ilçesinde sürdüren AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Nuri Elibol, Ulubey Mahallesinde esnafı ziyaret etti, yakınları ve ailesiyle birlikte daha önceden CHP’ye oy verirken, bundan sonra AK Parti’ye oy vereceklerini söyleyen Ekrem Altun’a rozetini taktı.
Ulubey Parkı’nda Ekrem Altun ve kendisine yakın olan ailelerle bir araya gelen Elibol, “Bölgede büyük caddelerin açılması gerekiyor, imar değişikliği sorunları çözülmesi gerekiyor, göçebe durumunda yaşayan insanların bölgeye uyum konusunda yaşadıkları problemler ile madde bağımlısı tacirlerin bölgeye musallat olması konusunda şikayetler var. Bu sorunları çözeceğiz inşallah” dedi.
Seçimin önemine değinen ve herkesin sandığa gidip oy vermesi gerektiğini kaydeden Elibol, “Türkiye 7 Haziran’da geçeceği virajdan kazasız belasız geçerse önümüzde çok güzel günler var. Göreceksiniz ki bu ülke kendi savaş uçağını, tankını, füzesini yapacak. Göreceksiniz ki bu ülke kendi yoksulunun yaşam standardını yükseltecek” diye konuştu.
Muhalefetin göz boyama çalışmalarına kanmamalarını isteyen Elibol, “Bunlara kanmayın, bu ülkeyi tekrar IMF’nin kucağına düşürüp borç alan bir ülke haline dönüştürmeyin. Borç alan emir alır, bu ülkenin borç almaması lazım” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 20 bin kişiyi temsil eden Ekrem Altun, daha önceden CHP’ye oy verdiklerini, fakat bundan sonra AK Parti’ye oy vereceklerini ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olacaklarını kaydederek, “Bizim Altındağ’da 20 bin oyumuz var. Savcıyı öldürmeleri bizim zorumuza gitti. Biz namazında olan insanlarız. Gençlerimizi bile namazsız abdestsiz gezdiriyorlar. Biz buna son vermek istiyoruz. Altındağ’da CHP’ye bir tane bile oy vermeyi düşünmüyoruz. Ölümüne kadar Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın arkasında olacağız. Daha önceden biz CHP’ye oy veriyorduk, artık AK Parti’ye oy vereceğiz” dedi.
Elibol, Ekrem Altun’a AK Parti rozetini takarak, yaptığı seçimden dolayı tebrik etti.